2777
2789

سلام بجه ها خوبید؟داره صدای بارون که میخوره به شیشه میاد و من چقد دلم پیاده روی میخواد همیشه دلم میخواست برم زیر بارون قدم بزنم همیشه فک میکردم ازدواج کنم میشه ولی هیچوقت شرایط جور نیست بچه ها میگم یعنی واقعا زندگی اینه؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برام دعا کنی عجیب دلم گرفته هیچکس پشتم نیست

اوووف نگو از گرفتن دل لامصب

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
من هروقت بارون میاد سریع میرم زیر بارون برای همه دعا میکنم

التماس دعا

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
الان زندگی همه یکنواخت شده و خسته کننده 

واقعا اره اصلا نمیدونی هرچی میخوام یه کاری بکنم نمیشه

من هروقت بارون میاد سریع میرم زیر بارون برای همه دعا میکنم

دمت گرمممم

من بارون که میاد برا دشمنمم دلتنگ میشم و اشک میریزم

به قول دوستم گریه منم با گریه خدا شروع میشه😥

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
امیدوارم هرچی از خدا میخواهی بهت بده الهی آمین

فدات

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

دخترا همه وقتی مجردن فک میکنن متاهل ک بشن خیلی رمانتیک زندگی میکنن ولی ۹۹ درصد اینجوریا نیس ..یکیش شوهر من ک انقد خستس ک نای پیاده روی نداره چ برسه تو بارون ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بزار برات بخونم .صدای نم نم بارون توکه نیستی  چه دلگیره هوا وقتی میشه ابری دلم  واسه تو میگیره.من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست چند قدم باتو تو خیابون دلم خواست دلم میخاد پیش تو باشم با تو چندتا جمله ی اروم دلم خواست