2777
2789

اگه آدم با دودلی تصمیم نگیره هیچ وقت این اتفاق نمی افته

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی زیادی میبخشم ادمارو..ولی خب پشیمون نیستم.مهربونی و دوس دارم ولی از انتقاد کردن متنفرم😁😅دوس ندارم کسی انتقادم کنه یا ازم ایراد بگیره

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

از یه نفر خوشم میاد که خیلی سرتره ازم. منم تو دایرکت سوالای الکی میپرسیدم

ب نظر خودم سوالام عاقلانه بود اما نبود و بعد از فرستادن پاکش میکردم. خیلیی داغانننن

هیچی دیگه پشیمونم چرا هی پیام میدادم

یه دختر ترک . سارای هستم 

بله 

یه عمری خواهرمو نصیحت کردم که درسشو بخونه و عمرشو الکی هدر نده 

گوش که  نکرد  هیچی به جای اینکه بفهمه برام مهم بود که گفتم 

باهام دشمن شده 

من نمیخواستم از غریب و آشنا حرف بشنوه برا درس 

نمیخواستم حسرت عمر هدر رفته شو بخوره و.... 

دیگه جلوم بخواد بیوفته تو چاه هیچی نمیگم بهش 

بد پشیمونم کرد از دلسوزیام 

بله  یه عمری خواهرمو نصیحت کردم که درسشو بخونه و عمرشو الکی هدر نده  گوش که  نکرد&n ...

اره نباید کار داشته باشی تو خودت ب جایی برسی ک اونا بیان ازت راهنمایی بخان. این درسته. بعدشم همه با درس ب جایی نمیرسن. منم خاهرم خیلی نصیحت میکنه و بحساب دلسوزی میکنه. اما من بدم میاد چون زندگی خودمو دارمو خودم میدونم چی میخام. البته ب خاهرم چیزی نمیگم فقط میگم باشه اما کار خودمو میکنم

[QUOTE=188394841]بله  یه عمری خواهرمو نصیحت کردم که درسشو بخونه و عمرشو الکی هدر نده  گوش که  نکرد&n ...[/QUOTEبروسلی میگه هیچ وقت سعی نکن کسی که احمق هست رو به ره درست راهنمایی کنی چون ازت متنفر خواهد شد.

البته اینها رو همه توی دین خودمون واسمون گفتن .چرا از بروسلی یاد بگیریم

گاهی زیادی میبخشم ادمارو..ولی خب پشیمون نیستم.مهربونی و دوس دارم ولی از انتقاد کردن متنفرم😁😅دوس ند ...

میدونی تیپ شخصیتیت چیه؟ 

منم خیلی بدم میاد ولی دارم روش کار میکنم و به این نتیجه رسیدم مثلا وقتی ۴ نفر دقیقا به یه چیز مشترک تو رفتار من اشاره میکنن و میگن بده باید بررسی کنم بیینم خب واقعا بده یا نه 

بعضا انتقاد خوبه و کمک میکنه ادم رشد کنه