2821
2789
من بلوبري استفاده كردم عالي كم كردم دوازده كيلو.گلورياوجي سي هم خوبن 

جی سی مصرف میکردم عالی فقط یوبس میشه ادم . بعد نمیتونم دیکه مصرف کنم جواب نمیدع بهم دیگه چون یه بار مصرف کزدم

دوستم گلوریا خرید با سی تا ده کم کرد خودم چون شیرمیدم نمیخورم با رژیم از102 شدم 88تو چهل روز 

من ی ماه خوردم البته بی رژیم و ورزش ۵ تا کم کردم حالا دوره بعدم از پس فرداا شروع میکنم ببینم چ بشه ک تو دوماه ۱۰ یا ۱۱ کم کنم😐 ولی همش میگم خدایا مشکلی پیش نیاد😂 چون هیشکی حتی شوهرمم نمیدونه دارم میخورم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چطوری من کم نمیکنم با اینکه کالری مو آوردم پایین خیلی کم غذا .سرخ کردنی و فسود ک کلا نمی‌خورم 

من کلا تو رژیمم. روغن حذفه و حتی برنج هم بدون روغنه و اینکه نباید یه چیزی رو تکرار کنی وگرنه وزنت ثابت میمونه باید تنوع بدی

من دو سال پیش رفتم دکتر برای اولین بار رژیم گرفنم خیلی سریع وزن کم کردم بدون ورزش و بعدش چون خیلی می ...

اخه چجوری؟ 

من یک ماهه نه برنج خوردم نه نون اصلا یک کیلو هم لاغر نشدم شما چیکار میکنید؟

جی سی مصرف میکردم عالی فقط یوبس میشه ادم . بعد نمیتونم دیکه مصرف کنم جواب نمیدع بهم دیگه چون یه بار ...

چرانمیشه دو دوره مصرف کرد؟؟ من الان از پس فردا میخوام دوره بعد شروع کنم گلوریا ینی ممکنه اثر نکنه

اخه چجوری؟  من یک ماهه نه برنج خوردم نه نون اصلا یک کیلو هم لاغر نشدم شما چیکار میکنید؟

به این چیزا نیست من تو رژیمم بعضی روزا یکم برنج هم دارم نون تست دارم همه چی دارم حتی بعضی وقتا ناهارم دو سه تا تیکه پیتزا از بیرونه

دکتررهاله جوادیه اسم دکترمه خیلی راضیم خداییش چند تا شعبه داره ویزیت آنلاینم داره ولی من آنلاین نگرفتم خضوری میرفتم بری نتیجه میگیری۱۰۰٪

روی صورتت تاثیر نداشت صورتت و لاغر نکرد ؟

نه کلا من وقتی دبیرستان بودم خیلی تپلل بودم بعدش ک باشگاه و رژیم گرفتم از ۸۰ اومدم ۶۰ صورتم زیاد تغییر نکرد ولی من دوس ندارم دوس دارم وقتی لاغر میشم صورتمم لاغر شه ک معلوم باشه لاغر شدم ولی اصلاا زیاد تفاوت پیدا نمیکنه

2790
2823
2791
2779
2792