2777
2789
عنوان

عفونت واژن

131 بازدید | 10 پست

خانوما من با این که بهداشت و رعایت میکنم اما این عفونت ولم نمیکنه 

همه راه و رفتم ترشحم به سبزی میزنه تو رابطه درد شدیدی دارم 

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این روش خیلیا درمان شدن

دکتر طب سنتی گف

هر روز تا یک ماه (البته زودتر درمان میشین )

زاج رو روی قاشق رو حرارت بگیرین اول روان میشه بعد سفت میشه  بعدش با عسل طبیعی و روغن زیتون قاطیش کنین و با اپلیکاتور (از داروخونه بگیر) بفرس تو واژن ... یک ساعت درازکش باش بعد بلند شو 

بلند ک شدی نوار بزار چون یه چیزایی ازت میریزه

با این روش خیلیا درمان شدن دکتر طب سنتی گف هر روز تا یک ماه (البته زودتر درمان میشین ) زاج رو روی ...

اینو اصلا امتحان نکردم ممنون گفتین

ما گیاهان دارویی و عطاری داریم. چیزهایی ک میتونم بهت بگم دود دادن عنبر نسارا و دو تا از داروهای گیاهی هم هستن ک واقعا موثرن برای هر نوع عفونتی. خواستی در خدمتم. درخواست بده. انشالله خوب میشین با اینا 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
ما گیاهان دارویی و عطاری داریم. چیزهایی ک میتونم بهت بگم دود دادن عنبر نسارا و دو تا از داروهای گیاه ...

ببینید من دفعه اول که عنبر نسا دود دادم یه چیزی بعد یه ساعت خارج شد ازم بعد از اون سه روز استفاده کردم چیزی نیومد به خاطر دود پوست واژنم ترک خورد  و بسیار در د ناااک

ببینید من دفعه اول که عنبر نسا دود دادم یه چیزی بعد یه ساعت خارج شد ازم بعد از اون سه روز استفاده کر ...

خب عزیزم میخوای اون محصول ک میگم برات بفرستم ما اینترنتی هم کار میکنیم. اون تخصصی برای عفونت هست 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم