2777
2789
عنوان

مریضی مادر

93 بازدید | 9 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد مادرم یه چند وقتیه که نارسایی قلبی گرفته بعد کلا حالش خیلی جالب نیست 

قرصاشم نخورد با ما لجبازی کرد و عمل هم نکرد

الانم نفس تنگی داره پاهاش باد میکنه

نمیتونه درست غذا بخوره

منم الان نشستم توی اتاقم دارم همش گریه میکنم.

دوستان توروخدا برای ارامش من اگه تونستید یه دعای کوچیک کنید.

منم مثل خواهرتونم.

عزیزم.خدا سلامتی بده🥺🤲🏻

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا گریه میکنی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چرا نکنم اخه ؟ حال مادرم که به این وضعیت افتاده  داروهاشو نمیخوره به دستور پزشک گوش نداد دار ...

الهی خدا به همه مادرا سلامتی بده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چرا نکنم اخه ؟ حال مادرم که به این وضعیت افتاده  داروهاشو نمیخوره به دستور پزشک گوش نداد دار ...

دقیقا همون بلایی که مادرم سرمون اورد و الان درد بی مادری باید بکشیم😭😭داروی فشارشو نخورد سکته کرد 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
دقیقا همون بلایی که مادرم سرمون اورد و الان درد بی مادری باید بکشیم😭😭داروی فشارشو نخورد سکته کرد&n ...

ای بابا خدا رحمتشون کنه 

روحشون شاد 

گلم به تازگی فوت شدن؟