2789
عنوان

پسر خواهرم 😔🙁

230 بازدید | 8 پست

خیلی نگرانشم .من خواهرم ده سال پیش طلاق گرفت قصدم نداشت ازدواج کنه ولی واقعا حیف بودو جوون بود و کلا تو این گرونی نمیتونست از پس خرج زندگی بربیاد ازدواج کرد شوهرشم ادمه خوبیه و خیلی هم خرجشون میکنه با پسر خواهرمم خوبه 

ولی پسر خواهرم جدیدا انگار استرسی شده اصن نمیتونه مامانشو تنها بذاره یوقتا میاد خونه مامانم اینا ولی میگع نگرانه مامانمم میگه شوهرش مریضه نمیره دکتر مامانم تا صبح بیدازه بعد میکم بهش خوب میشه حالا یه مدته بعد میگه نه هذیون میگه تو خواب میگم خب اونکه دست خودش نیس بعد میگه نه تو اصن نمیفهمی من چی میگم صدا میده .بعد پیش خودم گفتم نکنه رابطشونو فهمیده که اینجوری میگه .نمیدونم چکار کنم خواهرمم اصن تو این باغا نیس .پسر خواهرم دوازده سالشه همش انگار استرس داره تیک عصبی هم گرفته 😔😔😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینارو می‌شنوم قلبم درد میگیره  با خاهرتون حرف بزنید خوب

اصن تو باغ نیس و حواسش ب بچه نیس 

انگار میخاد یه چیزیو ب ما بگه اما نمیگه دلم میسوزه براش 

با خواهرت حتماااا حرف بزن سعی کن به خواهرزادت کمک کنی

اره باید ب مامانم بگم که بهش بگه .من یجورایی شصتم تیر کشید که چی میگه .

فک میکنه اون داره مامانشو اذیت میکنه

اره باید ب مامانم بگم که بهش بگه .من یجورایی شصتم تیر کشید که چی میگه . فک میکنه اون داره مامانشو ا ...

اره حتما ،میدونی چقدر ثواب میکنی اگه خودت پیگیری کنی چون خیلی میتونی روی خواهر زادت که نزدیک سن بلوغشه تاثیر بذاره