2777
2789
عنوان

هیزه؟؟؟؟

175 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۲ ساله که نامزدم، توی این ۲ سال چیز بدی از نامزدم ندیدم، ولی وقتی میریم بیرون خوشم نمیاد اطراف رو‌ نگاه کنه دوس دارم مستقیم رو‌ نگاه کنه و‌چشمش به زن ها نیوفته، ولی بعضی اوقات چشمش اینور اونور میوفته ولی سریع روشو برمیگردونه، سر این موضوع هم چند بار دعوا داشتیم بم گفته حرفت خیلی زشته و من روی منظوری نگاه نمیکنم چشمم میوفته، یه بار رفته بود داخل مغازه و‌منتظر بود تا حساب کنه، من وقتی وارد مغازه شدم دیدم یه دختر چاق قد بلند روبروش هس و داره به پاهای دختره نگاه میکنه، یهو چشمش افتاد به من ولی من چیزی به روم نیووردم، حالا این فکر داره آزارم میده که نکنه هیز باشه؟؟ یا اینکه من زیادی حساسم و مشکل دارم؟؟ راه حل بگین لطفا

راه حل اینکه ذهنتو درست کن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسی 

همه مون همین هستیم 

منم گاهی نگاهم به مردا میوفته ، حتی به هیکلشون ، اما بی تفاوتم و نگاهم رو برمیگردونم

چیکار کنم خب برم چشمام رو از حدقه دربیارم 

یه نگاه گذرا میندازم به هزار نفر میوفته مگه دست خودم ادمه

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!