2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
اره نفقه قبل و بعد و مهریه مو گزاشتم اجرا والا هیچ پولی نداره معتادم هست بیکارم هست هیچی کلا نداره

هر طور میخواد باشه بازم دستتو میگیره بازم فشااااار میاره بهش بزار اونم بسوزه نتونه روپاش وایسه باید تاوان بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر طور میخواد باشه بازم دستتو میگیره بازم فشااااار میاره بهش بزار اونم بسوزه نتونه روپاش وایسه باید ...

دلم‌نمیخواست ازیت اش کنم بهش گفتم بیا توافقی جدا بشیم گفت برو دنبال کار های طلاق ات 

بهش گفتم بیا حق طلاق ، حق کار ، حق فرزند و منزل یک خونه دور از مامانت بگیر برمیگردم ور داشت گفت کس نگو برو هر غلطی میخواهی بکن 

منم تاجاییی که بشه فقط میخواهمازیت اش کنم 

رفتم درخواست جهیزیه کردم همه شو ازش گرفتم بعد که وسایل و بردم ورداشت گفت وسایل تو بردی پرده تو چطور میخواهی پس بگیری

دلم‌نمیخواست ازیت اش کنم بهش گفتم بیا توافقی جدا بشیم گفت برو دنبال کار های طلاق ات  بهش گفتم ...

بگو بتو ربطی نداره مهریمو بده گورتو گم کن مهریمو میگیرم دوتومن میدم پردمم نو نصب میکنم

حق و حقوق مو ازش میگیرم تا جایی تا اخر عمرش باید بدو مهریه مو بده

اره خودتم یمدت ناراحتی حرف مردم و.... امااااا قوووی باش خیلی قوی استقلال مالی داشته باش کتاب بخون باشگاه برو

اره خودتم یمدت ناراحتی حرف مردم و.... امااااا قوووی باش خیلی قوی استقلال مالی داشته باش کتاب بخون با ...

الانم دنبال کارم خانواده و فامیل هامون جز اون دسته ادما نیستن خیلی بافهم و شعورا تاحالا همه هم درد بودن