2777
2789
عنوان

پیوند کلیه

197 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. یه دختر کوچولوی ۷ساله تو نوبته پیوند کلیه است الان هم در حال دیالیز. بدنش خیلی خیلی ضعیف شده. اگه میشه با دلای پاکتون براش دعا کنید.

هیچ نسبتی باهاش ندارم فقط میدونم و از حالش با خبرم‌. و میدونم و میدونید حال مادرش الان چطوریه پس بخاطر دل یه مادر که تنها همین یه فرزندو داره برای سلامتیش دعا کنید. و ممنون میشم اگه راهی میدونید که بشه پیوند سریعتر انجام بشه یا واسه روند درمانش توصیه ای دارید بگید. دعا کنیم واسه سلامتی همه مریضا و این فرشته کوچولو.

مدت دقیق دیالیز نمیدونم ولی میدونم بیشتر از یه ساله

براش دعا میکنم💚

خواهر منم پیوند کلیه ست خوب درك میکنم

انشالله پیوند زده بشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گروه خونیش میدونی چیه؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خداکنه گرفتاری همه آدمها برطرف بشه...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
میتونم بپرسم بهتون بگم

یعنی درخواست پیوند هم زدن؟

آخه میگی یکساله تو نوبتن