2777
2789

ببخشید استارتر جان

اگه ممکنه اینو گزارش بزنید لایک کنید

به نیتتون حمد میخونم 

لطفا

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تپش قلب هم دارین؟

اره بعضي وقتا ولي دردش هميشه باهامه و دكتر گفت بايد باهاش كنار بياي 

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
اره بعضي وقتا ولي دردش هميشه باهامه و دكتر گفت بايد باهاش كنار بياي 

منم دکتر بهم گفت شلی دریچه قلب دارم خیلی نفسم سنگینه و همیشه صدای قلبم تو گوشمه، خیلی اذیتم، دکتر پروپرانول نوشته هنوز شروع نکردم

عزیزم امضات خیلی قشنگه کاش واقعا تو این جامعه همه به این درک میرسیدند

منم دکتر بهم گفت شلی دریچه قلب دارم خیلی نفسم سنگینه و همیشه صدای قلبم تو گوشمه، خیلی اذیتم، دکتر پر ...

ممنون عزيزم اره واقعا بعضيا فك ميكنن اگه ازدواج كردن حتما بايد بچه بيارن حالا با هر شرايطي منو شوهرم ك ب توافق رسيديم

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
ممنون عزيزم اره واقعا بعضيا فك ميكنن اگه ازدواج كردن حتما بايد بچه بيارن حالا با هر شرايطي منو شوهرم ...

آفرین به شما عزیزدلم انشاا... ما و همه مردم یاد بگیریم وقتی شرایطش رو داریم بچه دار بشیم که وقتی بچمون برگ شد نگه چرا من رو به این دنیا آوردین وقتی شرایطش رو نداشتین چرا اینقدر خودخواه بودین، من خودم گاهی اوقات به شدت احساس کمبود بچه رو در زندگیم میکنم اما واقعا شرایطش فراهم نیس و دوست ندارم خودخواهانه عمل کنم

آفرین به شما عزیزدلم انشاا... ما و همه مردم یاد بگیریم وقتی شرایطش رو داریم بچه دار بشیم که وقتی بچم ...

چند ساله ازدواج كردي ؟

ب من دكتر سيتالوپرام و كنكور داد اينام خوب بود

من هنوز شروع نکردم دارو رو اما خیلی از روزی که رفتم دکتر یعنی حدود یکماه پیش تپش قلبم بیشتر شده تنگی نفسم و درد دست راستم بیشتر شده و متاسفانه خیلی در دارو خورد کاهلی میکنم

عزیزم 😍 انشاا... که همیشه شاد و خوشحال و سلامت باشی کنار همسرت

قربونت عزيزم توام همينطور😍