2789
عنوان

پوشیدن نعل 🙄

943 بازدید | 38 پست

بله آدم بعضی وقتا دوست داره بپوشه ولی در این جهان  همه دوست داشتن ها یه هزینه ای دارن. هزینه علاقه به پوشیدن کفش پاشنه بلندم  اینه که اگه طبقه پایینی ما رو یک اسب نعل پوش مجسم کرد و رو اون حساب باهامون برخورد کرد ناراحت نشیم . 

یا اینکه بریم طبقه اول بشینیم. یا طبقه آپارتمانمونو با یه ویلایی عوض کنیم . 

الان موندم چکار کنم یعنی کر شدم اونقد هندزفری کردم تو گوشم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا آدمای عجیبین ساعت یک الی یک و نیم نصفه شب میان خونه و زندگی عادیشونو شروع میکنن جاروبرقی، طی چرخشی که گرومپ گرومپ بالای سرمون میکوبن ، تی وی، دوش ، بلند بلند حرف زدن ..... 

درکل فرهنگ آپارتمان نشینی وضع شده که همه همسایه ها در آرامش باشن 

پایین و بالا نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ولی خب دیگه دوش گرفتن رو زیاده رویی کردی

😐😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
درکل فرهنگ آپارتمان نشینی وضع شده که همه همسایه ها در آرامش باشن  پایین و بالا نداره

فک کن باشن. به خدا ما  وقتی طبقات بالاتر مینشستیم شبا دیر نمیکردیم صدای کرکره پارکینگ طبقه اولی رو اذیت نکنه، دوش دیر وقت نمیگرفتیم، مهمونی تا دیر وقت نمیگرفتیم، اگه پیش میومد دونه دونه میرفتم از قبل عذر خواهی میکردم. واقعا اینا که بالای ما میشینن نوبرن. 

ولی خب دیگه دوش گرفتن رو زیاده رویی کردی

زیاده روی نیست عزیزم. به نظر من ساعت سه صبح صدای جریان آب تو لوله طبقه پایینی رو اذیت میکنه . کسی که تو آپارتمان میشینه انگار توی یه خونه س باید هم اتاقیا رو رعایت کرد . فرهنگ و درک هم تا حالا کسی رو نکشته ولی خوب سخته برای خیلیا. ترجیح میدن پشت سرشون توهین و عصبانیت باشه ولی به خودشون سخت نگیرن 

کلا آدمای عجیبین ساعت یک الی یک و نیم نصفه شب میان خونه و زندگی عادیشونو شروع میکنن جاروبرقی، طی چرخ ...

شاید بخاطر ماه رمضان شب و روزشون جابجا شده

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

ببیییین استارتر دقیقااااا درکت میکنم...

ب شدت هم دردیم..

واقعا ما ایرانیا فقططط ادعای فرهنگیم...

ولی همه اپارتمان نشینا از همسایه هاشاکین..

همسایه ما کلا روز و شبش ک برعکسه..همش جیغ و داد...همش میزو صندلی کشیدن..خدا لعنت کنه اینجور ادما رو...

زبونم ک نمیفهمن..چقدر تذکر بدیم..

نمیفهمن ک!

هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈

دوش دیگه از اون حرفا بود 

واسه دوش گرفتنم باید از شما اجازه بگیره؟

بقیه نکات درسته باید رعایت کرد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شاید بخاطر ماه رمضان شب و روزشون جابجا شده

اولا الان یک سال و نیمه همینه . والا من خجالت میکشم برم بالا تذکر بدم . دوما ماه رمضان چه ربطی به مردم آزاری داره . به جون یدونه پسرم پریشب میخ میکوبیدن دقیقا ساعت دو بود