2777
2789
عنوان

حاضرجوابا

118 بازدید | 12 پست

خووهرشوهرم پشت سرهم میاد پیش من موهاشو رنگ کنم و اصلاح و وکس و خلاصه هرچی 

همشم مفت مجانی تاحالا ی قرونم نداده  جالبه زنگ میزنه میگه فردا حتما بیا اصلاح دارم 😏دستور میده ،  اوایل هروفت میگفت بیا همون روز میرفتم ،بعدا کم کم بهانه اوردم گعتم دوسه روز صبر کن مثلا خونه تکونی دارم ،بعد دیدم صبرمیکرد،باز ی کم بیشتر معطلش کردم ک بلکه خسته بشه بره ارایشگاه دیدم نمیره ،بهش مزه کرده  ،حالا نمیدونم چیکارش،کنم،ی تیکه ای بگید من ب شوخی بهش بندازم بلکه بفهمه یا پول بده یا انقد نیاد پیش من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو عزیزم مواد گرون شده ولی چون اشنایی من قیمت قبل ازت میگیرم بفهمه باید پول بده

اصلاح چی ؟واسه اصلاح چی بگم ؟اوم مواد خاصی نداره نخ و موچینه ،

اینم حلش کن لطفا🤣

کاری نمیشه کرد.وزیر جنگه.هر حرکتی بزنی چه شوهرت پشتت باشه چه نباشه برد با خواهرشوهره.مردا هیچوقت خانواده ی اولشون رو کنار نمیذارن.

اینجور مواقع مامانم یه حرفی میزنه.

میگه عیب نداره مگه ما مرده زیر خاک نداریم؟ خیرات رفتگانمون.شمام همینکارو بکن.

فقط موقع رنگ مو بهش بگو فلان رنگو ندارم اگه ممکنه خودت تهیه کن.بذار دوبار بخره بلکه قیمتا بیاد دستش

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
کاری نمیشه کرد.وزیر جنگه.هر حرکتی بزنی چه شوهرت پشتت باشه چه نباشه برد با خواهرشوهره.مردا هیچوقت خان ...

شوهرمم چن باری بهش گفته پیش بهار میرید پول بدین بهش ،اخه هردو خواهرشوهرم و مادرشوهرم مفت میان ،

شوهرمم تیکه انداخته اما ب شوخی 

اصلاح چی ؟واسه اصلاح چی بگم ؟اوم مواد خاصی نداره نخ و موچینه ، اینم حلش کن لطفا🤣

خودت تو ارایشگاه کار میکنی؟

بگو از بقیه ۳۰ تومن میگیرم شما چون اشنایی ۲۰ تومن میگیرم

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
خودت تو ارایشگاه کار میکنی؟ بگو از بقیه ۳۰ تومن میگیرم شما چون اشنایی ۲۰ تومن میگیرم

ن بلدم ،اما فعلا ارایشگاه ندارم ،

ی کم مسخرش  کنم چطوره؟ب شوخی بگم اع تت اخرش صبر کردی من بیام چقد پشمات دراومده🤣بعد بخندم و بگم خو اگه من ی روز کارداشته باشم نیام چی بازم تاقیامت صبرمیکنی ۰😏 چطوره این جمله رو ی کم شیک و پیکش کنم بهش بگم بلکه بفهمه 

اخه وقتی میاد من با اخلاق خوش قشنگ کارشو انجام  میدم ،میگم ی کم تیکه بندازم یا ی کم بی حال باشم اخم تخم کنم بگم‌روزه هستم و فلان بلکه بره