2777
2789
عنوان

فردا برای من ..

97 بازدید | 12 پست

فردا ۱۲ اردیبهشته . برای من چندسال پیش،یه اتفاق بد بوده . همیشه حس میکنم این روز بدشانسی میاره . اونجا خودمو حفظ کردم ولی تا نصفه شب توخونه زار زدم . تا الان سعی کردم فراموشس کنم اما چون روز خوبی برای من نیست این روز حواسم هست که مراقب باشم و خونه بمونم 🥺 حتی پارسال ساعت ۷ صبح پاشدم سایت امتحان فقط برای من بازنشد و گریه کردم اونروز حتی تو حموم 😥🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازت ۱۱ هست   

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

فردا ۱۱ هست گلم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

اه من فردا ی روز مهمه برام

کاش نمیومدم تاپیکتون😅

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
عزیزم انرژی منفی نده و جذب نکن منفی رو نگو حتما این روز بده 

نه بد نیست اما این خاطره بده . خداروشکر که تونستم جبران کنم و زندگیمو خوب کنم و خاطرات بدو فراموش و دشمنامو ناامید 😉🙂

نه بد نیست اما این خاطره بده . خداروشکر که تونستم جبران کنم و زندگیمو خوب کنم و خاطرات بدو فراموش و ...

دمت گرم،خداروشکر

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...