2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رو ست کردن حساسی که برو سفید بگیر چون منم دارم جهیزیه میخرم تا الان همه چی رو باهم ست کردم شاید بعدا افسوس بخوری

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

اونایی که میره تو کابینت حالا سفید نبود مهم نیس

ولی اگه یخچالت سفیده خوب مایکرو همسفید باشه بهتره..

البته اگه خریدی دیگه ولش کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اونایی که میره تو کابینت حالا سفید نبود مهم نیس  ولی اگه یخچالت سفیده خوب مایکرو همسفید باشه ب ...

یخچال سفیده ،اما ماکروفرمم سفیده فقط نوار جلوش ک دورشو میگیره مشکیه ،ارام پز مشکیه قهوه سازم مشکیه اجاق گازمم مشکیه ،بقبه کلا سفید 

چطوره

یخچال سفیده ،اما ماکروفرمم سفیده فقط نوار جلوش ک دورشو میگیره مشکیه ،ارام پز مشکیه قهوه سازم مشکیه ا ...

خوبه. همشون سفید مشکی هستن دیکه. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔