2777
2789

سه ماهه چارسی سی بقایا تو رحممه و چند روزه ک همش لک قهوه ایی  .. رفتم ماما گف احتمالش کمه با دارو دفع بشه ... و نهایتا کورتاژ .... فقط بگین چجوریه ؟ درد داره ؟ یا بی حسه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چن جا گفتن بدون بی حسی و با هوشیاریه .. خیلی ترسیدم

بی حسی کمر بود وسطم پارچه بود من میشنیدم فقط چیزی حس نمیکردم.همین.فقط بعد عمل سوند ک در میاوردن ازم درد داشتم تا در اوردن همین.خونریزی هم لکه مانند بود بعد س روز تموم شد..

🥰🤱🏻
آخه چن جا گفتن بدون بی حسی و با هوشیاریه .. خیلی ترسیدم

وا!!!!  یه عده بیسواد فقط بلدن ادمو بترسونن....  والا منم همش تلاش کردم که کورتاژ نرم...  اخرش که رفتم پشیمون شدم که چرا زودتر نیومدم...  بدون هیچ درد و خونریزی با بیهوشی بود... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
وا!!!!  یه عده بیسواد فقط بلدن ادمو بترسونن....  والا منم همش تلاش کردم که کورتاژ نرم... & ...

شوهرم هم همینو میگه .. مگه میشه ک با هوشیاری باشه .. اما چکارکنم خب هی میگم نکنه واقعا اینجوری بشم 

شوهرم هم همینو میگه .. مگه میشه ک با هوشیاری باشه .. اما چکارکنم خب هی میگم نکنه واقعا اینجوری بشم&n ...

نه عزیزم من سنم ۲۰ بود رفتم کورتاژ کردم نترسیدم ک..اصلا دردم نداشت..بعدشم چکاپ دادم کامل هیچیم نشده بود

🥰🤱🏻
شوهرم هم همینو میگه .. مگه میشه ک با هوشیاری باشه .. اما چکارکنم خب هی میگم نکنه واقعا اینجوری بشم&n ...

به حرف کسی گوش کن که تجربه داره...  بیهوشی کامل در حد شاید نیم ساعتم نشه...  باقیش هرچی میگن چرته... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!