2777
2789
عنوان

بیاین پهلوهامو ببینین برگاتون بریزه😐عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5861 بازدید | 284 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاره روی رعایت کنه عذا خوردنشو حالا اگه کسی شکم یا سینه افتاده داره اون دیگه پول میخواد ک عملش ...

خب دیگه

شکم یا سینه افتاده که تو زمان مجردی نیست،طبیعتا بعد از بارداری به وجود میاد

نه# به# بارداری#  

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ن نمیگم گیر ندن،میگی ایقد گیر میدن ک اشک طرف دربیاد خوب چرا تااین حد اخه،دارم سوال میپرسم زود ایقد ت ...

به خاطر این که صبر و جدیت متقاضی رو امتحان میکنن، چون خیلیها میرن بچه میارن میبینن نمیتونن، بچه رو برمیگردونن، بچه دوبار آسیب میبینه

یه بار از طرف خانواده ی زیستی و یه بار دیگه از خانواده دوم

خب دیگه شکم یا سینه افتاده که تو زمان مجردی نیست،طبیعتا بعد از بارداری به وجود میاد نه# به# ...

🙄🙄🙄🙄

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
حقیقت تلخه کسی که به خاطر اندام مادر شدن رو کنار میراره و میگه مادر شدن یعنی توسری خور بودن یعنی لیا ...

موضوع خارج از بحث تاپیک هست و تمایلی به ادامه دادنش ندارم ،شما هم تازه یه روز عضو شدی.. ان شالله نوع صحبت کردن تو یه سایت عمومی رو کم کم یاد میگیری 

کی گفته درست نمیشه ،پول باشه ادم مرده زنده میشه

منم تو پستای قبل همین و گفتم دیگه

گفتم پس کسی که پول نداره چیکار کنه؟؟الان بنظرت عادلانه ست اونی که پول داره اندامش مثل قبل بشه و حتی بهتر و اونی که پول نداره ..؟؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
اگه ورزش کنه ترکای شکم درست میشه؟؟؟؟شکم سفت و مثل روز اول میشه؟؟ معلومه که اصلا برنمیگرده

اگه ورزش کنه اره درست میشه همین خارجیایی که میگی بیشترشون قبل بارداری هنگام بارداری بعد باری ورزش میکنن بدناشون درست میشه