2777
2789
راستش نمیترسیدم تا الان خوشحالم‌بودم ولی تو ی گروه ک هستم یکی گف نخورین من پشیمون شدم معدم‌داغون شد ...

ن بابا 

دکتر ک نمیخواد طرفو بکشه 

روزه نباید بگیره بنظرم 

چون بدن بی اب میشه 

ن بابا  دکتر ک نمیخواد طرفو بکشه  روزه نباید بگیره بنظرم  چون بدن بی اب میشه

اره بهش گفتن بقیه ک روزه نگیرو فلان

ناراحت بوده اینجوری شده مارم ناراحت کرد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تحت نظر دکتر فقط بخور الکیم ب خودت استرس نده من روزه میگیزم راکوتانم میخورم مشکلیم ندارم البته دکتر دوز منو خیلی کم داده فقط دوتا تو هفته

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
اسی تحت نظر دکتر فقط بخور الکیم ب خودت استرس نده من روزه میگیزم راکوتانم میخورم مشکلیم ندارم البته د ...

اره زیر نظر دکتر میخورم

فعلا ک عوارض دیگ ای جز خشکی نداشته خداروشکر البته فقط ۹ تا خوردم مشخص نمیشه فعلا

دکتر ب منم گف اگ خاستی ی روز درمیون بخور یا هر روز فعلا هر روز میخورم

اسی تحت نظر دکتر فقط بخور الکیم ب خودت استرس نده من روزه میگیزم راکوتانم میخورم مشکلیم ندارم البته د ...

مرطوب کننده چی میزنی شما؟؟

ژل شسشتو چی؟؟

مرطوب کننده چی میزنی شما؟؟ ژل شسشتو چی؟؟

مرطوب کننده ی فیس دوکس مخصوص پوست چرب

فوم شستشوی چای و جوجوبای مای

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

ببین خودت‌بهتر میدونی ولی اگه جوشای خیلی افتضاح نداری نخور

خیلی عوارض خطرناک‌داره راکوتان

حتما قرص خار مریم‌بخر،  از دکتر بپرس بخور همراهش. چون پدر کبد و در میاره

کاربر قدیمی ام 🍭
ببین خودت‌بهتر میدونی ولی اگه جوشای خیلی افتضاح نداری نخور خیلی عوارض خطرناک‌داره راکوتان  حت ...

راستش جوشام افتضاح نیست این ک پر جوش باشه نه رو گونه هام و لپم تکو توک میزنه ،بیشتر رو پیشونیم جوش میزنه

حالا ی مدت بخورم تازه شروع کردم خرداد ازمایش‌میدم‌دوباره اگ خوب نبود انزیمام‌ فک کنم نخورم:))