2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

531 بازدید | 38 پست

سلام یه سول فقط به کادر درمان واکسن میزنن یا افراد عادی هم میتونن ثبت نام کنن؟

اگه افراد عادی هم میتونن سایت ثبت نام برام میفرستین لطفا 

و اگه یه نفر جز کادر پزشکی باشه میتونه برا بقیه هم ثبت نام کنه در این صورتم برام سایتشو بفرستین 

خیلی مهمه برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من مادربزرگام و ی پدربزرگم جز بیماران خاص بودن زدن خالم وشوهرخالمم پزشک خانواده نامه داد واسمشونو رد کرد تو لیست رفتن واکسن زدن

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
میگن واکسنم زیاد تاثیر نداره چون ویروس مدام جهش میکنه راست میگن؟

والا من چون این هندیه اومد به این نتیجه رسیدم که ویروس جاهایی که گرمتره هی قوی تر میشه سر همین گفتم بزنم حالا هر کشوری ک هست حداقل اینقدر شدید نگیرم بدنم یه ریکشنی داشته باشه   

هر کشوری که واکسیناسیون رو بطور گسترده شروع کرد پشت سرش عوارض وحشتناک و زیاد واکسنها رو به عنوان ویروس جهش یافته معرفی کردن که هم در پروژه کروناهراسی موفق بشن هم مردم از واکسن زدن امتناع نکنن. همونطور که دقیقا ده روز بعز شروع واکسیناسیون در انگلیس ویروس جهش یافته انگلیس اومد، یا تو افریقای جنوبی جهش یافته افریقایی، یا هند درست بعد از شروعش جهش یافته هندی اومد، جهش یافته ایرانی هم خواهد اومد