2777
2789
عنوان

نامزد

148 بازدید | 10 پست

سلام خانوما سر اینکه عشقم الکی گیر داد گفت خونه دوستت نرو منم رفتم قهر کردیم بعضی از گیردادناش الکیه

الان ۵ روزه با هم قهریم ن وات اومده ن تل سربازم هست

ب نظرتون بهش پیام بدم یا ن ؟

و اینم بگم دوست پسرمه

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

چجوری میتونین 5 روز قهر باشین..............................بابا پیام بده...............................................خدایی خیلی با حوصله ای..............................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چوری میتونین 5 روز قهر باشین..............................بابا پیام بده............................. ...

اخه منتظرم اون پیام بده😂

اخه منتظرم اون پیام بده😂

خو حالا تو پیام بده یه استیکر خنده بفرست اشتی کنین................تو لحظات عاشقی دیگه قهر وجود  نداره..............................هیچوقت نذار قهرتون بیشتر از 2 ساعت طول بکشه..............................هنوز تو شوک هستم 5 روز قهر هستی...........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
خو حالا تو پیام بده یه استیکر خنده بفرست اشتی کنین................تو لحظات عاشقی دیگه قهر وجود ندراه ...

ما تا یک ماهم قهر بودیم آخرش خودش اومد😐😂

ما تا یک ماهم قهر بودیم آخرش خودش اومد😐😂

یکماه.................................خخخ............................خدایی خیلی باحال هستین..........................بعد دلتون برا هم تنگ نمیشه...............................................

یکماه.................................خخخ............................خدایی خیلی باحال هستین... ...

میشه ولی دوتامونم مغروریم😑

میشه ولی دوتامونم مغروریم😑

براتون بهترین ها رو ارزو می کنم.......................................انشالله در کنار هم بهترین ها رو تجربه کنین.........................الانم برو اشتی کن بگین بخندین دنیا ارزش قهر کردن نداره..............  .......روزت خوش دختر مهربون.........................  

براتون بهترین ها رو ارزو می کنم.......................................انشالله در کنار هم بهترین ها ر ...

فدات بشم عزیزم انشالله موفق باشی با آرزوی بهترین ها😍😗❤