2777
2789
عنوان

خانوم ها میشه کمک کنید من نگران شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 20 پست
نه بابا فقط گفته این رو میخوام با این رنگ هیچی دیگه نگفته ایشون میگه چرا مزاحم شدی هر روز به من پیام ...

فکر کردم پول ریخته و سفارش رفته پست

کرم داره میریزه

بلاکش کن و خودت رو راحت کن

اینم تجربه شد برات گوشیت رو دست کسی ندی

فکر کردم پول ریخته و سفارش رفته پست کرم داره میریزه بلاکش کن و خودت رو راحت کن اینم تجربه شد برات ...

دقیقا گفتم آش نخورده و دهن سوخته به زنداداشمم گفتم گفت خوب منصرف شدم مگه حتما باید بخری هر چیزی رو 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا گفتم آش نخورده و دهن سوخته به زنداداشمم گفتم گفت خوب منصرف شدم مگه حتما باید بخری هر چیزی رو&n ...

عزیزم به خاطر اینکه بترسی و مجبور بشی جنس رو بخری اینجوری گفته 

نگران نباش 

دقیقا گفتم آش نخورده و دهن سوخته به زنداداشمم گفتم گفت خوب منصرف شدم مگه حتما باید بخری هر چیزی رو&n ...

بلاکش کن... ما گوشیمون رو دزدیدن هرچی رفتیم پیش پلیس هیچکاری نکرد برامون طرف هم گوشی مون دستش پیام میفرستاد حالمون میگرفت گوشی رو هم برد و رفت رد کارش... حالا میخواد پلیس بیاد برای یک شلوار🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت