اون موقع ک مجرد بود جفتک مینداخته الان باداشتن شوهرو بچه گوه میخوره اس میده لاس میزنه الاع عصابم خورد شد
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
شوهرمنم اینطوری بود ولی دختر عموشم اینو میخاست ولی مامان دختره نداده بود. میگفت از وقتی باتو عقد کردم ب کسی فکر نکردم. دخترعموشم دوسه سال بعد ما بایکی صدبرابر بهتر از شوهرم ازدواج کرد وی دخترم داره
[QUOTE=188294547]اون موقع ک مجرد بود جفتک مینداخته الان باداشتن شوهرو بچه گوه میخوره اس میده لاس میز ...
ن اخه عاشق معشوق بودن یچیزی چون عشق شوهرت یک طرفه بوده ک خواستگاریش رفته جواب رد شنیده دختره نخواسته درسته پس الان چرا خودتو میخواست ب شوهرت نزدیک کنه باداشتن همسرو بچه پس تقصیر دختره هست بعدشم مرد جماعت رو سر میمونم پارچه قرمز بندازی واسشون ش.. ا .خ میکنن چ برسه ب زن باید زن باداشتن همسر خودشو جمع کنه برا مرد ک ایرادی نداره
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...