2777
2789

با عرض سلام

اين پرسشنامه جهت بررسي ميزان صميميت زناشويي زنان متاهل شهر تهران طراحي شده است، لطفا در صورتي كه ساكن شهر تهران هستيد و تمايل داريد بنده را در جمع آوري اطلاعات جهت پايان نامه مقطع ارشد ياري بفرماييد، در صورت تمايل با تكميل بخش اطلاعات تماس ميتوانيد از نتيجه پاسخهاي خوداطلاع پيدا كنيد و در جلسات آموزشي رايگان جهت افزايش صميمت زناشويي شركت نماييد.

https://form.avalform.com/view.php?id=11516316

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینا فایده ای نداره تا خدا دوستت نداشته باشه نمیشه که نمیشه که متاسفانه منو دوس نداره  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

هرکس از یه طریقی ب حاجتش میرسه 

مثلا واس من امام رضا😍الهی دورش بگردم

همیشه لطف و مرحمتشون شامل حالم شده 

و اگ خالصانه صداشون بزنم جوابمو میدن همیشه 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
پس برلی من صداشون بزن حاجتمو بدن  خودم که صداش می زنم اقا جوابمو نمیده

اگ قابل باشم‌چشمممم عزیزم ۱۰ تا صلوات خاصه امام رضا ب نیت شما هدیه میکنم ب اقا

ولی میدونی من از همون اول ک معجزه ام ندیده بودم انگار ته دلم قرص بود بهشون و امید داشتم 

وقت دردودل کردنم میگم ک توقع دارم ازشون چون ب عظمتشون ایمان دارم و میگم ک واسطه من بشن پیش خدا میگم ک من‌گناه کارم اقا تو ضامنم باش و قسمش میدم ب پدرو مادر بزرگوارشون وخواهر عزیزشون و پاره تنشون امام جواد 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
خودتون جواب گرفتین؟

من ختم های محتلفی برمیداشتم زیارت عاشورا و دعای توسل و ختم قرآن و ...

یکیش هم ختم سوره مریم بود 

خدایا ..   لبخندهایم حاصل امیدم به بزرگی توست ناامیدم نکن!