2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین😭😭

181 بازدید | 23 پست

کسی بوده ک تو بارداری ۲۲طول سرویکسش کوتاه تر بشه و دهانه رحمش بازشه ولی جنینشو سالم بغل کنه.چطور میتونم تا هفته ۲۶از زایمان زودرس پیشگیری کنم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان شش سالشه،الهی شماهم صحیح وسالم بغلتون بیاد

خداروشکر دکتر بهم گفته اگ بتونم تا ۲۸هفته نگهدارم بقیشو تو دستگاه میمونه.توروخدا تورو جون عزیزت دعام کن ابجی😭

خداروشکر دکتر بهم گفته اگ بتونم تا ۲۸هفته نگهدارم بقیشو تو دستگاه میمونه.توروخدا تورو جون عزیزت دعام ...

الهی خدابرات نگهش داره ،از طرفم‌برات بعد نمازم دورکعت هدیه به باب الحوائج میخونم اهل بیت کریمن دستمون ورد نمیکنن

حسین جانم 🌺

عزیزم سلام. امروز حالت چطوره؟ انقد بی تابی نکن بیشتر که استرس بگیری ادرنالین خونت میره بالا همه چی بدتر میشه. همون حرفایی که زدم این چند روز رو گوش کن باور کن رفتم سرچ کردم دیدم کسایی بودن شرایط تو بچه هاشونم مونده خدا رو چه دیدی شاید از ۲۸ هفته هم بیشتر موند. کاش یه دکتر قبول میکرد سرکلاژت کنه ولی حالا دیگه اگه نمیشه فقط باید همین استراحت و شیاف و اینا رو ادامه بدی خواهر گلم. من خیلی دعات میکنم هرروز میام تاپیکتو میبینم ایشالا زود زود این هفته ها میگذره 

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم سلام. امروز حالت چطوره؟ انقد بی تابی نکن بیشتر که استرس بگیری ادرنالین خونت میره بالا همه چی ب ...

سلام عزیزدلم فداتبشم ک ب فکرمی .واقعا انسان هایی ب خوبیه تو کمه تو این روزگار خیلی خانومی.

اخه دلم اروم نمیشه میترسم زحمت این ۶ماهم هیچی شه ...

سلام عزیزدلم فداتبشم ک ب فکرمی .واقعا انسان هایی ب خوبیه تو کمه تو این روزگار خیلی خانومی. اخه دلم ...

اره میفهمم ولی الان کاری جز استراحت از دستت بر نمیاد. دعا کن مرتب و استراحت

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️