2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

125 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها، خواستم از تجربیات دو ماه پایانی کنکورم بهتون بگم . نمی گم درسته ولی تجربس دیگه

1-تو درس های ریاضی و فیزیک و شیمی برید سراغ تست های کنکور ، از کتاب های طبقه بندی و تیپ بندی شده استفاده کنید ، مثلا فرمول ها و نکات مثلثات رو بخونید بعد برید تست های چند سال کنکورش رو بزنید ، بعد مبحث بعدی همین طور 

* فیزیک از ریاضی راحت تره ، تیپ سوالات و روش حل مشخص تره با دوره کلی نکات و حل چندباره تست های کنکور به صورت تیپ بندی حتما کمکتون میکنه.

2-به قسمت های حفظی مثل دینی ، لغت و املا ، واژگان زبان ، تاریخ ادبیات خیلی توجه کنید . دینی درسی هست که تو این دوماه میشه خوب جمعش کرد و درصد بالا زد شیش

3-عربی هم باید در حال حاضر.نکات رو دوره کنید ، از کتاب های جمع بندی تست بزنید ، علامت داراتونو کار کنید ، به نکات ترجمه ای گرامری توجه کنید، و همون کار ریاضی و فیزیک تو عربی خیلی نتیجه میده

4-بچه ها الان وقت این نیست که همش فکر کنید ، تموم میشه یا نه ، می رسید یا نه ،ای کاش زودتر شروع کرده بودم ، نکنید این فکرهارو ، اینا انرژی و انگیزتونو میگیره ، سرد و نا امیدتون میکنه، فرضا که نرسی ، خب چیکار میخوای کنی ، ول کنی یعنی بهتره؟ حداقل این دوماه رو بخوانید که یه رتبه ای بیاد که به پشت کنکور موندن امید داشته باشید ، تازه امسال که مجازی شد خیلیا حتی شاگرد خوبا ، درس نخوندن یا کم خوندن ، یه سری هم که از الان بریدن . از اینجا به بعد هر کی ادامه بده برندس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.