2777
2789
عنوان

جهیزیه

105 بازدید | 11 پست

بچها من حدود دوسال عروسی کردم ،ولی ب دلیل شرایط مالی خانواده و شوهرم نتونستم جهیزیه خوب بگیرم ‌فقط وسایلای ضروری اشپزخونه ...مبل .سرویس خاب .رختخواب ....میز ارایشی .....اینا رو گرفتم‌مثلا اینه کنسول ویترین اینا رو نگرفتم با چیزای دکوری ولی جاریم پنج ساله ازدواج کرده همه چی داره چیاش از منم بیشتر شیکتر .....کلا من خجالت میکشم کسی بیاد خونمون ...هیچی ندارم .....فرش هم حتی نخریدم.....کلا هرروز چشام میشه پر اشک از این وسایلا و زندگی

عزیزم ایشالا وضعتون بهتر بشه بخرین

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

گریه نداره که

اگر الان شرایطش رو دارید تکه تکه اضافه کنید 

اگر هم نمیتونید اهمیت نده بهش 

با غصه چیزی درست نمیشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفست چقد پایینه

اصلا نباید نشون بدی چیزی نداری

حالشو ببر ازهمین چیزایی ک داری

همیشه میگن ادم هیچوقت احساس خوشبختی نمیکنه تاوقتی ک یاد بگیره باهمین چیزایی ک داره خوشحال باشه 

مهم اینه خونت تمیز و مرتب باشه همیشه و خودت خوشرو باشی

بازمال تو بهتره مال منو شوهرم فروخت خیلیاشم  تواسباب کشی داغون شدن الان نه لباسشویی دارم نه لوازم برقی آشپزخونه نه تخت وخیلی ازوسایل ها

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
چرا فروخت

یه مرده گولش زد گفت ده ملیون بده بهم من ۵۰ملیون میکنمش پسش میدم بهت اینم پول نداشت وسایلو فروخت من داغون شدم این وسط 

بعدشم کلی سختی کشیدم خونه پدرشوهرموندن خونه برادرشوهر موندن و کلی دردو رنج دیگه

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا

مگه معیار تشخیص هویت افراد به جهیزیه‌شونه عزیزم؟ 

اعتمادبنفستو ببر بالا و برای این حرفا یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

که بعدا هی نشینی گریه کنی

اخه این چیزا ناراحتی داره والا؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...