کیا دلشون سکستہ و دیدن اون شخصی کہ دلشون رو شکستہ تاوان دادہ، من خودم کسی بہ قصد ازدواج اومد جلو کلی بدھی داشت بھش کمک کردم، تا مشکلات مالیش حل شد، رفت سراغ کدی دیگہ و ازدواج کرد، روز آخر ھم کلی حرفای بد بھم زد و گفت من کہ بہ عشقم رسیدم تو برو فکری بہ حال خودت کن و گفت من عاشق زنمم و خیلی خوشبختم، تازہ وسطای رابطہ ما عقد کرد و بازم بخاطر پول باھام بود و من نمیدونستم عقد کردہ تا اینکہ از یہ طریقی متوجہ شدم، پولامو ازش پس گرفتم ولی احساس و اعتمادم کہ نابود شد چہ فایدہ ، من بھش خوبی کردم ولی تا تونست بھم ظلم کرد، انگار دنیا طوری شدہ کہ ظالم سالمترہ، اون الان با زنش خوشبختہ و منو بدبخت کرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه گل . اینجوریام نیس بالاخره یه روز بد تقاص کارای بدتو پس میدی اون روز برای پشیمونی خیلی دیره. از این چیزا من خیلی زیاد دیدم که پشیمون شدن اما دیگه کار از کار گذشته بود
اره تاوان داره گردنشون کلفت تر میشه 😂😂😂مشکلاتی که برامون پیش میاد یا سواستفاده های احساسی که ازمون میشه فقط به خاطر خودمونه تقصیر کسی نیست منم اینطور بودم از سادگیه و خوشبینیه الکیه