2777
2789
عنوان

این مرد خسیسه؟

107 بازدید | 14 پست

یه سوال دارم من با یه اقایی ب قصد ازدواج دوستم سر کار میره و ۵تومن حقوق داره ک ۲بابت قسط میره .یک ماهه دوستیم و هرسری بیرون رفتیم تمام هزینه خوراک و داده و یبارم کادو بهم داده ولی گل هیچی .چنبارم سمت گل فروشی رفتیم نظرمو پرسید ولی بازم هیچی میخوام ببینم خسیسه واقعا؟

نظرتو پرسیده یعنی گفته گل میخوای؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرتو پرسیده یعنی گفته گل میخوای؟

اره فقط گف چ گلی دوس داری چن بار نطر دادم ولی هیچی .فقطم‌گف میخواستم‌گل بگیرم ولی خوشگل پیدا نکردم اخه دیگ دوتا شاخه رز ک خوشگل و زشت نداره

اره فقط گف چ گلی دوس داری چن بار نطر دادم ولی هیچی .فقطم‌گف میخواستم‌گل بگیرم ولی خوشگل پیدا نکردم ا ...

فکر نمیکنم خسیس باشه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
واقعا ممنون ک همفکری کردی بام💋♥️♥️

🌹🌹💜💜

منم یک دلم میگه نیست چون اصلا نمیزاره من چیزیو حساب کنم و کادوی هم ک داده گرون بوده ولی این گل خیلی ...

اصل اوناست. حالا میشه گفت  شاید سخاوتمند نباشه ولی نمیشه گفت خسیسِ . بعضی مردها فک نمیکنن گل زیاد مهم باشه. ببین شوهر من که اصلا تو عقد هیچ وقت منو بیرون نبرد. گل که بماند این خب خسیسه. ولی همین شوهرم تو زندگی خرج خونمو خوب میده ولی خوشگذرون زیاد نیست . 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
اگه حس میکنی خسیسه حتما خسیسه شوهر منم ب شدت خسیسه و من خیلی اذیت میشم خیلی زیاد

میشه چند نمونه از کاراشو بگی که خسیسه. شوهر منم خسیسه یه جاهایی. مثلا باید خودم چند بار بگم تا یه رستوران ببره منو. در حالیکه در امدش خوبه ماهی 9 تا 10 تومن 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
وای خیلی ممنون خیالم راحت شد حدودی♥️💋

حالا بازم خودت باید بسنجی . من دختر بسازی هستم و تحمل میکنم. اگه خیلی حساسی باز فک کن خودتم

میشه چند نمونه از کاراشو بگی که خسیسه. شوهر منم خسیسه یه جاهایی. مثلا باید خودم چند بار بگم تا یه رس ...

هیچ جا نمیبره منو خونه بابام اصفهانه هر سه ماه یکبار منو میبره خونه بابام سر بزنم سه چهارماهی یکبار

همون دیگه مسافرت و همه چیزمونه ما خوزستلنیم

بعد هرچی بخام بخرم میگه نه نخر برا چیته هرچی میخوام بخرم باید یواشکی بخرم بگم خونوادم خریدن

زورش میاد بهم پول بده

الان هفت ساله ازدواج کردم تازه دو سه ماهه گفته ماهی پونصد بهت میدم

ک همونم زد زیرش

ولی واسه خونوادش نه جونشم میده

برا خواهرش قرعه کشی نوشته برا داداشش قرعه کشی نوشته ماهیانه پول میده 

کلا هی بفکر اینه هر چی داره ببره بریزه ب خونوادش

چی بگم خدا اهلش کنه