2777
2789
عنوان

خواب دیدم ...

60 بازدید | 9 پست

خواب دیدم یه جن از پنجره  اومد تو خونمون و مامانمو خفه کرد بعد بابامو با چاقو کشت اومد بپره رو من منم بکشه که از خونه فرار کردم و درو روش قفل کردم دوییدم دوییدم یکی بهم پناه داد بقیه ش یادم نیس چی شد ولی دیدم تو یه زمین فوتبال داریم بازی میکنیم ، یه گلم زدم و تیم ما پیروز شد ، یعنی  اینا چیه ؟

🤣با شکم پر خوابیدی 

یا فیلم ترسناک دیدی اخیرا

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

ببخشید وقتی عنوانت رو دیدم یاد اون اهنگه افتادم

خواب دیدم خواب دیدم  😂 

ولی یه چیزی دوستانه بهت بگم وقتی خواب جنی میبینی کلا برای کسی تعریف نکن، چون باعث میشه که بیشتر بهت توجه کنن و بازم بیان به.خوابت

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببخشید وقتی عنوانت رو دیدم یاد اون اهنگه افتادم خواب دیدم خواب دیدم  😂  ولی یه چیزی دوس ...

این ‌ودوستانه نمی‌گفتی من امشب خوابم نمیبره_💔_

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
🤣با شکم پر خوابیدی  یا فیلم ترسناک دیدی اخیرا

نه نزدیک اذون سحر این خوابا رو دیدم ، فیلم جنی ندیدم نه ، شبم موقع خواب سوره های مختلف و سوره ناس خونده بودم 

نه نزدیک اذون سحر این خوابا رو دیدم ، فیلم جنی ندیدم نه ، شبم موقع خواب سوره های مختلف و سوره ناس خو ...

والله من از تعبیر خواب چیزی نمیدونم ولی دوشب اخیر هم پشت سرهم چیزای بد و ترسناک میدیدم قبل از سحری

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
والله من از تعبیر خواب چیزی نمیدونم ولی دوشب اخیر هم پشت سرهم چیزای بد و ترسناک میدیدم قبل از سحری

ای بابا ، دقیقا منم  حتی یه خوابای چرت پرتی میبینم یه شب خواب دیدم تبدیل به غول شدم   

ای بابا ، دقیقا منم   حتی یه خوابای چرت پرتی میبینم یه شب خواب دیدم تبدیل به غول شدم   & ...

🤣🤣🤣خخخخ من جالب اینه پشت سرهم و بی ربط خواب میبینم