2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک

6261 بازدید | 23 پست

سلام خانوما کسی اینجا هست که ازمایش ژنتیک داده باشه من و همسرم پسر خاله دختر خاله ایم و میخوایم ازمایش ژنتیک بدیم راجب قیمتش و مراحلش میشه راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطلاعی ندارم ولی چه خوب که میخواین آزمایش بدین من دیدم اینجا طرف گفته ازدواج فامیلی کردن بعد با افتخار میگه آزمایشم ندادیم بعد دقیقاهمین آدم دوراز جون اگه بچش مشکل ژنتیکی پیدا کنه یه عالم غصه میخوره و پشیمونی

امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشید ولی خیلی مراقب و پیگیر باشید چون از نظر علم ژنتیک و برخلاف باور عموم که پر خطر ترین ازدواج فامیلی ازدواج دختر عمو پسر عموست پرخطر ترین ازدواج ازدواجه  دختر خاله پسرخالست

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

منو همسرم ازمایش ژنتیک دادیم توی ازمایشگاه ژنتیک ژن ازما دکتر خیرالهی . شاید میشه گفت بهترین آزمایشگاه ژنتیک اصفهان چون هم خوب راهنمایی کردند و هم هزینه مناسبتر بود. 

شما چون فامیل هستید حتما باید مشاوره ژنتیک برید... خواهرم خواست با پسر عموم ازدواج کنه برای مشاوره رفتن پیش دکتر مریم اسلامی. با چند تا آزمایش اطلاعات خیلی خوبی میتونید به دست بیارید.

منم ازدواج فامیلی داشتم و مشاوره و آزمایش ژنتیک توی آزمایشگاه ژن آزما اصفهان دادم شما هم اول باید مشاوره بگیرید و بعد براتون مشخص می کنند که چه تستی لازم دارید و تا چه سطحی باشه . ولی از هر لحاظ خیالتون بابت ازمایشگاه ژنتیک ژن آزما راحت باشه خیلی دقت ازمایش هاشون بالاست و تجهیزاتشون کامله 

هزینه آزمایش ژنتیک بستگی داره که چه چیزی رو برای شما بسنجن و مشکل شما برای مراجعه به ازمایشگاه ژنتیک چی باشه . اول براتون جلسه مشاوره میگذارند و مشخص میشه چه تستی لازمتون هست . ولی اگر دنبال جایی میگردید که علاوه بر اینکه دقت ازایش ژنتیک بالا داشته باشه مشاورینش خوب راهنمایی کنند هزینه مناسبتری هم داشته باشه برید آزمایشگاه ژنتیک ژن آزما 

واسه آزمایش ژنتیک من و همسرم رفتیم آزمایشگاه پویا هزینش دقیق یادم نیست چقدر شد

خواهرم اونجا رفت بود قبلا واسه آزمایش ژنتیک و میگفت که بهترین آزمایشگاه ژنتیک تهران هست آزمایشگاه پویا و خیلی تعریف می کرد اول مشاوره شدیم و بعدش آزمایش دادیم خداروشکر مشکلی نبود