2789
عنوان

حجام قم

1082 بازدید | 16 پست

سلام من ساکن قمم و دنبال یه نفر میگردم که حجامت عام کنه کارش خوب باشه 

چون غلظت خون دارم مقدار خونم کمه سخت میاد حجام بی حوصله باشه نمیگیره یا با یه بار کفایت میده 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خون بدی بهتر نیست؟البته با دکتر مشورت کن هم ثوابه هم غلظت خونت کم میشه

نه اصلا خون دادن کار حجامت رو نمیکنه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به کسی که حجامت میکنه میگن حجام؟ نشنیده بودم

اهوم 

خون بدی بهتر نیست؟البته با دکتر مشورت کن هم ثوابه هم غلظت خونت کم میشه

خون دادن خیلی فرق داره با حجامت

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6380867/یه-رژ-لب-خوب-یا-هرچیز-دیگه-ای-که-لب-ها-رو-حجیم-کنه-معرفییییی-کنیددددددد?postId=188260529

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
خون دادن خیلی فرق داره با حجامت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6380867/یه-رژ-لب-خوب-یا-هرچیز-دیگه-ای-که-لب-ها-رو-حجیم-کنه-معرفییییی-کنیددددددد?postId=188260529

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
چرا ب نظرم خ خوبه اشنای ما همش خون میده 

بذار توضیح بدم 

همه سلول های بدن یه عمری دارن و بعدش میمیرن 

سلول های خونی پس از مرگ دفع نمیشن و میرن تو یه نقاطی از بدن جمع میشن که تو طب سنتی یجور بهش خلط سوخته یا خون کثیف میگن 

این خونی کع بیرون میاد خون مرده اس 

در واقع با حجامت انگار سطل زباله بدنو خالی میکنی ولی خون توی رگ ها خون زنده اس خون دادن خوبه ولی کارشون یکسان نیست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6380867/یه-رژ-لب-خوب-یا-هرچیز-دیگه-ای-که-لب-ها-رو-حجیم-کنه ...

وای ک چقدر مفید بود نظرت 

از تاپینگ بقیه سو استفاده کردن برای جذب تاپینگ خودت 

زالو درمانی

خوشم نمیاد مامانم یبار رفت برای بی فایده بود جای زالو هام تا یسال موند 

اونروز خوندم پیاده روی کار حجامت رو انجام میده حالا نمیدونم واقعا یا الکی

والا منم بی خبرم ولی چون یکبار حجامت کردم و بر خلاف باور حجامت نکرده ها بسیار بسیار کار خوبی بود بعدش احساس طراوت تازگی سبکی داشتم میخوام بازم انجام بدم تا هم غلظت خونم کم شه و مشکلات قلبی دچار نشم هم یسری چیزای دیگه