2777
2789
عنوان

تردید در ازدواج

348 بازدید | 13 پست

سلام

اگه تو ازدواج تردید داشته باشیم و هیچ ذوقی برای اون ازدواج نداشته باشیم جواب مثبت دادن به اون خاستگار درسته یا خیر؟؟

موندنی با لگد نمیره،رفتنی با خواهش نمیمونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تردیدت رو بر طرف کن عزیزم

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

به عقلت رجوع کن و یه لیست واقعی از ریز ریز معیارهات بنویس و بر اساس اینکه چنتا ازونارو تو اون آدم دیدی و پیدا کردی تصمیم بگیر  نه احساسات چون احساساتی که حتی با هورمونها عوض میشن قابل استناد نیستن

خانم آقای دکتر
چطور به یک تصمیم قطعی برسیم؟

با صحبت کردن،مشاوره رفتن ،تحقیقات

حتی گاهی،بعضی از افراد استخاره میگیرن.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
به عقلت رجوع کن و یه لیست واقعی از ریز ریز معیارهات بنویس و بر اساس اینکه چنتا ازونارو تو اون آدم دی ...

خب از لحاظ عقلی عالی باش همه معیارها رو داشته باش شغل پول خانواده خوب قیافه خوب و... ولی عاشقش نباشیم چی من الان تو چنین حالتیم ولی قبلا یه نفر بود عاشقش بودم ولی شرایطش داغون بود اونم خیلی میخواستم اما بخاطر اینک معیارهام‌نداشت نه پول نه شغل خوب نه خانواده خوب و.. نداشت و من همش میگفتم بره خارج که ازدواج کنیم نرفت بی خیالش شدم البته خیلی طول کشید چندسالی تابتونم بی خیالش شم و الانم برام مهم نیستش 

خب از لحاظ عقلی عالی باش همه معیارها رو داشته باش شغل پول خانواده خوب قیافه خوب و... ولی عاشقش نباشی ...

ببین دخترکم یه مقدار معیارهات ترسناکه‌. چون چیزایی هست ک ممکنه یروزی نباشه. یعنی ممکنه ورشکست بشه یا قیافشو تو یه تصادف از دست بده یا هزارتا مساله دیگه.

من معیار اولم هوش بود . بعد صداقت و تلاشگری و مسولیت پذیر بودن و جربزه داشتن و اینچیزا....

تو لیست من تقریبا همه چی اوکی بود ولی من دلم نمیخواست ازدواج کنم و اون آدم حس خاصی رو در من ایجاد نمیکرد اما ازش بدمم نمیومد وقتی تحقیق کردم دیدم که اگه معیارهام درسته و ازشون مطمینم میتونم ی فرصت جدیتر مثه نامزدی بدم تا حس بوجود بیاد که برای من اومد ولی بیس انتخابم کاملا عقلم بود.

خانم آقای دکتر