2777
2789

خودشم بدونید رفیق فابریک دوران مجردی و حال هس. شاید باهم بیرون نزن ولی تلفنی با هم درارتباط باشن و ماهی سه چهار بار پیشش باشه(زمان مجردی)

شمایی که بدتون میاد چطور باید گفت که بدتون میاد ازش و رفت و آمد کنسل بشههههه؟؟؟؟؟

اصولا چطور اینو باید گفت که ار اون آدم زده بشه

میدونم که نمیشه یه چیز الکی ناموسی گفت و غیرتی شد و خون به پا کنه 🥺

یا میشه گفت؟

شما چه راهی رو پیشم تا میدید

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

من شوهرم رفیق معتاد و زن باز داشت،خداروشکر اهل زن بازی نیس هر چیم بهش گفته بودن قبول نکرده بره با کسی حتی شمارشو ب ی زنه داده بودن ولی معتاد شده بود که ب لطف خدا نمیدونم چیشد که یهو خودش پشیمون شد هم اعتیادشو کنار گذاش همم از اون رفیقش متنفر شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو بهم گفته : چطوری جونِ دل 😐 

ولی اینکه بعدش چی میشه دیگه به من ربطی نداره ها 😁 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بگو بهم گفته : چطوری جونِ دل 😐  ولی اینکه بعدش چی میشه دیگه به من ربطی نداره ها 😁

😑😑😑😑

😂😂😂

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

نداره از این دوستا

ولی اگه تابلوئه اونکاره‌ست‌ و همه میدونن بهش بگو باهاش نگرد مردم فکر میکنن تو هم اونکاره ای، اگرم نه که نمیتونی چیزی بگی، مردا از مخالفت بدشون میاد بدتر لج میکنن 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دوست پسرم اینجوری بود ، اینقد اذیت شدم که اخری ننه باباشو یکی کردم ریدم به سر تا پاش از همه جا بلاکش کردم رفتم ، خدارو شکر شوهرم نشده بود! الان اکثر مردا زن باز و معتاد شدن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6380783/شوهرتون-دوستیادوست-در-فامیل-نابابدرحد-دختربازی-و-دود-و-ولی-معتادنباشهدارهبیاید-س?postId=188258665