2777
2789
عنوان

ماکارونی

196 بازدید | 15 پست

تو سس ماکارونی یکم رب انار ملس (سمیه) ریختم خوشمزه تر شد  ، رب مثله همیشه ریختم ، یه قاشق چای خوری هم رب انار ، ماکارونی هم ۷۰۰ گرمی بود نصفشو پخته بودم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سمیه نخور🤪🤣

امتحان کنم ببینم چیه

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

هوس رب انار کردم☹️🤒😫😫

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

ترش میشه که😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
امتحان نکردم بنظرم خوب نشه

خیلی خوب شد ، جوری که شوهرم چند روز پیش پخته بودم گفت فردا هم بپز ، البته من ماکارونی رو خوب میپزم ، اول یه پیاز بزرگ سرخ کردم ، (بعد اینبار گوشت نزدم ، داشتیم خودم نزدم ، گاهی گوشت میزنم گاهی مرغ ، گاهی بدون گوشت) بعدش رب گوجه ، رب انار و ادویه زدم تفتش دادم بعد کمی آب ریختم گذاشتم آبش خشک بشه بعد دوباره روغن ریختم ، و بقیه اش ، از اون روغن هم کف قابلمه میریزم و سیب زمینی حلقه شده میذارم ، ماکارونی رو هم میریزم روی سسش ترکیب میکنم بعد میریزم تو قابلمه یک ساعت دم بکشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز