2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه من خیلی میخوام هزینه کنم آرایشگاه ولباس آتلیه این چیزا شوهرمم میگه الان بچه درک نداره خرج بیخوده

من که عکس گرفتم الان بهش نشون میدم کلی هم ذوق می‌کنه بچم،ولی خب شما کمتر خرج کنی هم ضرر نمیکنی،به اندازه باشه بهتره

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
گرفتم و میگیرم هم درآینده

امضاتو دیدم ی لحظه حس کردم شما یا 

مهتاب‌کرامتی یا نیکی کریمی یا الناز شاکردوست🙄

ولی خوبه که اینقدر اعتمادبه‌نفس دترین👌🏻

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

قطعا بله.. مگه همه چی باید برای درک کردن بچه باشه.. ادم باید از هر فرصتی برای شاد بودن و ایجاد تنوع استفاده کنه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
آخه من خیلی میخوام هزینه کنم آرایشگاه ولباس آتلیه این چیزا شوهرمم میگه الان بچه درک نداره خرج بیخوده

لازم نیست شورشو در بیاری... 😑😑😑اتلیه بچه رو ببر با یه جشن کوچیک تو خونه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
امضاتو دیدم ی لحظه حس کردم شما یا  مهتاب‌کرامتی یا نیکی کریمی یا الناز شاکردوست🙄 ولی خوبه که ...

مگه فقط الناز شاکردوست و مهتاب کرامتی و بقیه برای این امضا ساخته شدن؟؟؟

همه خانوم ها زیبان،بخصوص خانومی که ذاتا و بدون عمل زیبا باشه،نقش مهم زیبایی در باطن آدمه عزیزم،هرچی انسانیت داشته باشی بیشتر زیبایی فدات بشم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
مگه فقط الناز شاکردوست و مهتاب کرامتی و بقیه برای این امضا ساخته شدن؟؟؟ همه خانوم ها زیبان،بخصوص خا ...

اون که ۱۰۰درصد گل‌خانم

خداروشکر که زیبا هستی😍

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اون که ۱۰۰درصد گل‌خانم خداروشکر که زیبا هستی😍

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩