2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استفاده کردم خیلی چربه باعث شد بدتر جوش بزنم 

ژل کلیندامایسین برای من جواب داد

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
فکر کنم همونه که خیلی سفید میکنه مثل گچ اره؟من زده بودم قبلا برای جوشم البته همراه با چیزای دیگه و خ ...

ارع همونه سفیده هر چی هم بمالی خوب جذب پوست نمیشع ولی بد نیس 

کل صورتو چرب میکنه

فقط روی جوش بزنی خشک میشه

بعد حمام که زیر بغلت خشک شد قد یه نخود بمال زیر بغلت کم کم رنگش روشنتر میشه و اصلا بوی عرق زننده نمیده آدم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
کل صورتو چرب میکنه فقط روی جوش بزنی خشک میشه بعد حمام که زیر بغلت خشک شد قد یه نخود بمال زیر ...

وای نکنید این کارو من زدم غده زیر بغلم تحریک شد اومده بود بالا دست میزدی انگار غده ای بود اصن یه وضعی نزنید خواهشا مام و بادی اسپلش هست 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
وای نکنید این کارو من زدم غده زیر بغلم تحریک شد اومده بود بالا دست میزدی انگار غده ای بود اصن یه وضع ...

من به صورتم زدم باد نکرد مشکلی نداش کرم زینک یه کرم معمولیه ک بدون نسخه هم میدن تو داروخونه هس برا همین فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه

من به صورتم زدم باد نکرد مشکلی نداش کرم زینک یه کرم معمولیه ک بدون نسخه هم میدن تو داروخونه هس برا&n ...

صورت که باد نمیکنه زیر بغلو میگم من‌ 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
وای نکنید این کارو من زدم غده زیر بغلم تحریک شد اومده بود بالا دست میزدی انگار غده ای بود اصن یه وضع ...

اونارو دارم بعد زینک عطر و اسپری هم میزنم

اما سالهاست زینک میزنم و مشکلی ندارم عزیزم

بازم مررررسی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند