2777
2789
عنوان

واکسن چهارماهگی

288 بازدید | 21 پست

امروز صبح زده

تب داشت چهار ساعتی استامینوفن خورده

الان اخرین بار ساعت یک خورده تا پنج نباید بخوره الان تبش کمه و کلا رکابی زیر دکمه ای تنشه فقط و خونه هم سرده من خودم پتو مسافرتی زدم روم

نمیدونم بپوشونم ش یا نه

ی پتو نازک رو پاش انداختم

خوابم میاد استرس دارم دور از جون تشنج نکنه یا خدای نکرده سرما بخوره

چار کنم واقعا دن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تبش و چک کن باز منم همیشه دست تنها بودم ایشالا ک چيزي  نمیشه هوای خونه نه سرد باشه نه گرم نمیخواد چيزي بندازی سرما  نمیخوره سرما خوردگی  ویروسه تو خونه‌  ک ویروس سرما خوردگی نیست

عزیزم درجه بذار دقیق ببین چنده 

ندارم

باید بخرم

دیجیتال خوبن اونایی ک سیسمونی فروشیا دارن؟ 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
تبش و چک کن باز منم همیشه دست تنها بودم ایشالا ک چيزي  نمیشه هوای خونه نه سرد باشه نه گرم نمیخو ...

خونه سرده بخاری خاموشه

ای جان مبارکش باشه تبش اندازه بگیر ولی روش یه پتوی نازک بنداز منم ۱۳هم واکسن ۴ماهگی دخترم میزنم خیییلی میترسم اخه واکسن دوماهگیش تبش وحشتناک بالا رفت استامینفن هم تاثیر نداشت نصف شبی شوهرم براش رفت شیاف خرید اونوقت تبش پایین اومد تا۳۹هم رفت

شما واکسن دوماهگیش چطور بود؟آیا اکسن دو وچهار ماهگی یکین؟

ای جان مبارکش باشه تبش اندازه بگیر ولی روش یه پتوی نازک بنداز منم ۱۳هم واکسن ۴ماهگی دخترم میزنم خییی ...

من تقریبا یکی بودن احساس میکنم این تبش بیشتر بود

با چی تبش اندازه میگیری؟؟ 

اینم یکیش درد داره پنج گانه درد داره