2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط  راهش  آمپول  هست  من موقعی  که شدم  زدم اصلا  درد نکشیدم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

پروفن،دیکلوفناک،ناپروکسن،ژلوفن،ریفن،مگافن

ازینا هر کدومو داری بخور

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
فقط  راهش  آمپول  هست  من موقعی  که شدم  زدم اصلا  درد نکشیدم

چه امپولی قبلنامن ازدرد شدید منومیبردن بیمارستان کلی امپول سرم میزدن بازم خوب نمیشدم ازوقتی باردارشدمو زایمان کردم دراون حد دردم نمیگیره ک بیمارستان ببرنم ولی این دردهم زیاده 

ژلوفن دارم الان میخورم ممنون عزیزم ❤️❤️

من نمیدونم چرا ژلوفن رو من تاثیر نداره اصلا

ولی بقیه مسکنا خوبم میکنه

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
مفنامیک اسید بخور..رو شکم و کمرت کمپرس اب داغ بزار و خودتو خوب گرم کن نباتم حتما بخور-_-

کمپرس اب داغ بزارم خونریزیم بیشتر نمیشه؟؟اخه الانم درحدیه ک لباسم کلا کثیف