2777
2789
عنوان

بچها بیاین

140 بازدید | 29 پست

برای جهاز مثلا پذیرایش ن خیلی بزرگ باشه ن خیلی کوچیک برای پذیرایی چی باید بگیرم ؟ 

حتما باید بوفه هرید اگه نخرم بجاش چی بخرم 

نگید کنسول چون اونم گرفتم ی قسمت خالیه

اباژور یا  نیمکت بالاش اینه بزن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه ولی لازم نیست همه جا پر باشه ها شلوغ میشه و بقیه چیزا به جشم نمیاد زیاد پر نکن خونه رو

نگا ی طرف مبل گذاستم با میز تی وی 

بعدش صندلی اپن ی قسمت خالیه موندم چیکنم میترسم بگن باباش هیچی نخرید خونه خالی باسه از طرفی خودم خلوت دوست دارم

اگه مبلات هم مدرنه آره خوب میشه سعی کن به هم دیگه بیان وسایلت

مدرن خونه بزرگ جا هست برای صندلی کنار کتابخونه میزارم وای مرسی ک جوابمو دادی خیلی اعصابم خورد بود

نگا ی طرف مبل گذاستم با میز تی وی  بعدش صندلی اپن ی قسمت خالیه موندم چیکنم میترسم بگن باباش هی ...

خب کنسول هم که داری

نمیدونم اهل مطالعه هستی یا خودت و شوهرت درس میخونین یا نه

ولی من همیشه دلم میخواست یه گوشه رو میز تحریر خیلی شیک هست شبیه کنسوله اونا بذارم با یه دونه صندلی شیک 

عکسش الان دم دست تیست بفرستم

یا یه گوشه رو قفسه بزنی و باکس مدرن برای کتاب

یه تیکه شم یه گلدون از این کاج های مطبق با گلدون سفید

اگه میز تحریر هم خوشت نیومد یه میز دونفره ی گرد که خیلی کوچیکه با یه دونه یا دوتا صندلی

آخ که اگه اونجا پنجره و پرده هم باشه چی بشه

مدرن خونه بزرگ جا هست برای صندلی کنار کتابخونه میزارم وای مرسی ک جوابمو دادی خیلی اعصابم خورد بود

خب خیلی هم عالی مبارکت باشه 

یه وقت خواستی بعدا مث بقیه عکس بذاری تگ کن ببینم🌹🌹🌹😘😘😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز