طاعاتتون قبول😍 من دو هفته هستش کمردرد دل درد پادرد احساس تهوع صورتم پف کرده کمی سردرد و تغییر رنگ کرده ادرارم( معذرت ... ) اینا میتونه از بارداری باشه یه هفته دیگه باید پریود بشم.. امروز بی بی چک زدم منفی بود
سلام خانما من اسفند ای وی اف ناموفق داشتم اول فروردین پریودشدم عسل و سیاهدونه خوردم دوباره ۳۰فروردین پریودشدم الآنم دارم دوباره عسل و سیاهدونه میخورم امروز یازدهم سیکلم بود ولی دلدرد پریود میگیرم ول میکنه دوسه بار هم اقدام داشتم علت دلدرد چیه کسی تجربه داره؟؟
خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
منم ده روز مونده به پریدم دقیقا علایم پرویودی دارم 🥺🥺
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم خیلی دوس دارم باردار بشم ولی سنی ندارم از یه لحاظ ذوق دارم از یه لحاظ بلد نیستم چیزی..&nbs ...
من پنج سال اقدامم این ماه فولیکول هام خوب بود حس میکنم نشدم 😔
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
انشالله ک بارداری عزیز دل از ته دلم تو این ماه رمضان ارزو میکنم هر کی بچه نداره خدا خودش بهشون ...
ممنون عزیزم