2777
2789
هععععیی دلم براش لک زده،،ازدواج کرد بعد شوهرش از دوستاش خوشش نمیومد..بد دل بود مجبوری باههه قطع رابط ...

آخی چه حیف.... منم خیلی از دوستامو از دست دادم بخاطر شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه حیف.... منم خیلی از دوستامو از دست دادم بخاطر شوهرم

ما هممون ازدواج کردیم،،اوایل شوهرای هممون یکم حساس بودن ولی تموم شد و دیگه وقتی شناخت کامل پیدا کردن حساسیتشون رفت ولی این طفلک نه...از چندنفر شنیدم خیلی زندگیش نابسامانه،،شوهره ادم نیست،،هیییچ خبریم ازش نیس...کاش میشد ی جا ببینمش حداقل اتفاقی

ما هممون ازدواج کردیم،،اوایل شوهرای هممون یکم حساس بودن ولی تموم شد و دیگه وقتی شناخت کامل پیدا کردن ...

لابد طفلک خیلی هم تنهاست 

عین من😔

الهی ک هرجا هست خدا دستشو بگیره 

لابد طفلک خیلی هم تنهاست  عین من😔 الهی ک هرجا هست خدا دستشو بگیره

فقط دعا میکنم انقققد شاااد باشه و خوشبخت ک دلش برا ی ما زیاد تنگ نشه..ولی من خیلی ب فکرشم...تو چرا تنهایی؟؟

فقط دعا میکنم انقققد شاااد باشه و خوشبخت ک دلش برا ی ما زیاد تنگ نشه..ولی من خیلی ب فکرشم...تو چرا ت ...

دوست و خانودمو از خودم دور کردم بخاطر شوهرم 😔

یعنی تقصیر منم نبود همش مقصر شوهرم بود

خانواده شوهرمم ک..... 

کلا خیلی تنهام با اینکه یه پسر دو ساله دارم اما بازم حال دلم خوش نیست

من 16 سالگی ازدواج کردم با هزار امید اومدم خونه بختم ولی حتی یک شب با ارامش نخوابیدم.... 21 سالمه الان ولی از درون پیر پیرم

دوست و خانودمو از خودم دور کردم بخاطر شوهرم 😔 یعنی تقصیر منم نبود همش مقصر شوهرم بود خانواده شوهر ...

چرا دور کردی؟؟هعععی خیلی سخته...ادم دلش خون میشه،،شوهرت ادم حسابیه؟؟یعنی خوبه یا اونم اذیتت میکنه

چرا دور کردی؟؟هعععی خیلی سخته...ادم دلش خون میشه،،شوهرت ادم حسابیه؟؟یعنی خوبه یا اونم اذیتت میکنه

اونم بهونه گیره اخلاق نداره.... خوشیاشو کرده دیگه اومده منو گرفته الان خالی از هرچی احساسه 

گاهی وقتا شک میکنم مرد باشه بخدا 😔

دریغ از یه کلمه بیان احساسات دریغ از یه دست نوازش

هرچی هست دعوا و غر 

با رفتارهای بدش خانوادمو از منم زده کرد.... از بس غر زد دعوا کرد توسری خور شدم منم بداخلاق شدم خانوادم زیادم تحویلم نمیگرن تواین حال و اوضاع روحی خرابم تنهاهم هستم 

اونم بهونه گیره اخلاق نداره.... خوشیاشو کرده دیگه اومده منو گرفته الان خالی از هرچی احساسه  گا ...

فاصله سنیتون زیاده؟؟چقد بده ادم از مردش محبت نبینه...هععیی منم ی زمانی اصن دوست نداشتم با شوهرم جایی برم از بس اذیت میکرد بعدش

فاصله سنیتون زیاده؟؟چقد بده ادم از مردش محبت نبینه...هععیی منم ی زمانی اصن دوست نداشتم با شوهرم جایی ...

منم همین مشکلارو دارم هرجا برم بعدش کوفتم میکنه میگم کاش پام شکسته بود.... من 21 سالمه اون 29