2777
2789
عنوان

خانماکمک

97 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ببخشیدیه سوال داشتم من ازصبح تاشب گناه میکنم بعدشب که میشه همین که اذانومیدن مثل سگ پشیمون میشم وتوبه میکنم وازخداطلب بخشش میکنم امافردابازروزازنووروزی ازنو

ذکری برای ترک گناه هست'یاپیشنهادتون چیه برام لطفا کمکم کنید'

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بگم که گناه دیگه بالاخره انسانم

توبه کن فقط توبه وضو بگیر رو ب قبله بشین تا میتونی العفو بگو تا میتونی استغفرالله بگو توبه کن توبه هم نشکن مطمئن باش میتونی

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
چشم حتماازشون میخوام ممنون ازبزرگواریتون وکمکتون

فقط یادت نره برای مامان شدن من دعا کنی خدا انشالله امشب بغلت کنه بحق فاطمه زهرا دیگه از بغلش نزاربیایی بیرون التماس دعا دارم خدا انشب یه نظر خاص ب تو داره حتنا برای مامان شدنم دعا کم خدا تو رو امشب بیشتر همه دوست داره شبت بخیر نیکی 

فقط یادت نره برای مامان شدن من دعا کنی خدا انشالله امشب بغلت کنه بحق فاطمه زهرا دیگه از بغلش نزاربیا ...

چشم عزیزم اگرلایق باشم حتمادعات میکنم عزیزم ازخانم فاطمه زهرامیخوام به عصمت وپاکیش منوازگناه نجات بده ودامان توروهم ازنسل خودش سبزکنه عزیزدلم

الهی آمین

چرافکرمیکنی خدادوسم داره'؟؟

چشم عزیزم اگرلایق باشم حتمادعات میکنم عزیزم ازخانم فاطمه زهرامیخوام به عصمت وپاکیش منوازگناه نجات بد ...

چون همین ک امشب امدی اینحا راهکار برای ترک‌گناه میخوای یعنی خدا دوست داشته وگرنه اگه دوست نداشت هیچوقت ب ذلت نمیداخت بنظرم خدا دوست داره ک شب جمعه میخای ترک گناه کنی بری تو آغوش خود خدا ....انشالله بحق ذات پاک حضرت زهرا امشب خدا بارون لطفشو سرعت ببارونه تا از هرچی گناه فارق شی......

چون همین ک امشب امدی اینحا راهکار برای ترک‌گناه میخوای یعنی خدا دوست داشته وگرنه اگه دوست نداشت هیچو ...

وای ممنونم عزیزم واقعاباجملت حالم عوض شدخداکنه همینطوری باشه که تومیگی