2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 17 پست

ببخشید رفتم دستشویی موقع ادرار انگار یه لکه خون ازم خارج شد میشه لک لایه گزینی باشه ؟

من تا پریودیم مونده یه هفته تاحالا برام پیش نیومده بودم تکرر ادرار زیاد و نفخ زیاد دارم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من یسوال بپرسم ازت؟

من رابطه مشکوک داشتم ولی قرص نخوردم

۵روز بعدش دوباره رابطع داشتم اما بلافاصله بعدرابطه قرص اورژانسی خوردم و ۶روز بعدش پریودشدم بخاطرقرص

حالا ممکنه حامله باشم هنوز؟

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
حتما حتما زنگ بزن به دکترت و حتما یه سونو بده تا خیالت راحت بشه

عزیزم من تو اقدام بارداریم هنوز باردار نیستچ

اسی من یسوال بپرسم ازت؟ من رابطه مشکوک داشتم ولی قرص نخوردم ۵روز بعدش دوباره رابطع داشتم اما بلافا ...

خواهشا هرکی توی تاپیکه جوابمو بده بخدا خیلی استرس دارم دعاتون میکنم😔

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
اسی من یسوال بپرسم ازت؟ من رابطه مشکوک داشتم ولی قرص نخوردم ۵روز بعدش دوباره رابطع داشتم اما بلافا ...

اگه قرص خوردی که دیگه امکانش کمه

اگه قرص خوردی که دیگه امکانش کمه

من پریودم نامنظمه

ممکنه ک بخاطر قرص تاریخ پریود بعدیم عقب بیفته؟