2777
2789
عنوان

کرونا😞😞😞

88 بازدید | 6 پست

بیرون کار میکنم عصری سرفه کردم چنتا،مامانم دعوام کرد گفت اگ کرونا داشته باشی چی چقدر گفتم سرکار نرو😐ماهم مریض میکنی اخرش😓الان میترسم همش میگم نگرفته باشم کرونا😔😔😔

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

حتما تو خونه ماسک بزن ویتامین ث هم یادت نره

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شنیدم قرقره دیفن هیدرامین برا سرفه و کرونا خوبه امتحان کن

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شنیدم قرقره دیفن هیدرامین برا سرفه و کرونا خوبه امتحان کن

یعنی کرونا گرفتم؟؟فقط یه ساعت پیش چنتا سرفه کردم

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

ایشالا که چیز خاصی نیست

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

ن شنیدم واسه پیش گیری هم خوبه

حالا احتیاط بد نیس گلی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...