2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از روی دستور سایت دونفره درست کن،من هربار درست کردم همه عاشقش شدن

دقیقا منم سوپ جو و قارچ رو از سایت دو نفره دیروز درست کردم عالی شد.. تازه مرغ هم نزاشتم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

سیبزمینی و هویج رو ریییز حبه کن

جو بزار بپزه

آب مرغ و سیبزمینی و هویج و سبزیتو بریز توش بزار باهم بپزن درحدی که سیبزمینیا له بشن

بعد نمک‌و فلفل و زردچوبه و آبلیمو بهش بزن و بزار بجوشه تا آبلیمو عطرشو به سوپ بده

دقیقا مثله سوپای رستوران‌میشه

یه قابلمه آب پر کن بزار جوش بیاد ، جو خیس شده رو بریز توش بپزه درشو کامل نزار که سر میره سیب زمینی و هویج نگینی شده اضافه کن یه تیکه مرغ اضافه کن یکم زرد چوبه بزن ، بزار اینا یه ساعت و نیم بپزن بعد مرغو دربیار ریش ریش کن دوباره بریز تو قابلمه ، بعد سبزیه خورد شده مخصوص سوپ اضافه کن ،بعد هرچقدر دوست داشتی رب بزن به سوپ یه ذره بیشتر بزن که خوشمزه تر بشه ، نمک بزن و فلفل ، بزار قشنگ بپزن و جا بیوفتن. برای تزیین هم پیاز خلالی سرخ کن و نعنا یکم بزن باهم سرخشون کن 

جو

هويج ، ساقه كرفس ، سير ي حبه كامل كه بعدازپختت باساقه كرفس خارجش بكني

نخودفرنگي

سيب زميني

پيازداغ

زدرچوبه

فلفل

نمك 

مرغ ريش شده

رب گوجه

گوجه ريز شده

نعنا داغ يا سبزي سوپ