2789
عنوان

حس بد

81 بازدید | 11 پست

سلام خوبین خانما؟

۲ساله اقدامم خب ...یه مشکلی اینجاس خونواده همسرم کم جمعیت هستن و عاشق بچه...خواهرهمسرم۳تاداره...۲بارم تو۶ماه پیش سقط کرده...بازم میخواد...هرروزم یاداره اسم انتخاب میکنه یاهی حرف بچه اینامیزنه یاهمش کلیپ میفرسته که مثلا این خونواده دهه شصتی بودن الان۷تا بچه دارن.فلانی اونقد و..خلاصه حرفش حرف بچس و میدونه یه جورایی ماهم نمیشیم میخواد حرص دربیاره...همش میگفتم مهم نیست اما الان چندوقته عقده کردم چندشبه خواب میبینم ا

حامله ست و بچه اورده و هی پز میده ازبس بهم سخت میگذره مثل کابوس میپرم و بیدار میشم..حسود نیستم ولی زیادی میگن خستم کردن....همش درحال فرار ازشم که نبینمش چکارکنم حسم خوب شه؟

همش هم دلم میخواد باردار نشه یا باز سقط شه حسود نیستماااا ازبس گفته خوبه و خداهواشو داره و هرچی میخواد بهش میده لجم میگیره

شوهر باید بهش تذکر بده دهنشو ببنده😒

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

منم تقریبا اوایل مثل تو بودم از بس حرام می گرفت نسبت به جاری و ...فقط آرزوی بد براشون میکردم الان هم پشیمانم ...

از همین الان آرزوهای خوب داشته باشه تا خدا هم برات خوب بخواد ...

این روزها روزهای سختی رو میگذرانم

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
نمیخوام باهاش حرف بزنم نمیخوام اصلا بفهمه که بچه میخوایم

نگفتم باهاش حرف بزن منظورم اینه شاید یه رفتار مثبتی داره که فک میکنی خداهمه جوره ساپورتش میکنه؟ شایدم توفقط خوشیاشو میبینو و حس میکنی دردی نداره که عمرا کسی بی درد باشه 

کلا میگم که خیر همه رو بخواه تا خیر هم قسمت خودت بشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

والا منم یه دختر دایی دارم ،خدا دربست درخدمتشه،هر چی بخاد بهش میده هررررچی،از عشق و مال و خوشی گرفته تا جنسیت بچه،برا همین زنداییم خیلی پز میده که پسر دارن و فلان،کلا برا هیشکی هم خوبی و خوشی نمیخاد،با حرفاش و ادعاهاش قلب آدم رو تیکه تیکه میکنه حالا اگه من بودم بد کسی رو میخاستم صدبرابرش بسر خودم میومد