2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک (دو ساله) روزه میگیرید ؟ چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 57 پست
چون همش باید دنبال بچش بدوعه؛ بهش غذا بده باهاش بازی کن ؛ نه گناه نیس اونایی که میگیرین بدنشون خیلی& ...

احتمالا بجاش میگیرن 😊

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊
قبول باشه گلم ولی عزیزم همون خدایی که روزه رو واجب کرده گفته که یه عده نباید روزه بگیرن یکیش هم زنه ...

فدات شم مهربون...چشم حواسم هست...حالم بد باشه نمیگیرم...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم یسالو ۴ماهشه میگیرم.بشدت هم فضوله ولی خب شبا دیر میخوابونمش صب بیشتر بخابه مرتب هم بهش غذا و ...

من باید مدااام دنبال بچم باشم و هر دقیقه صدام میزنه که مامان بیا منو ببر تو حیاط یا خوراکی بده یا....

ولی ۱۰ دقیقه واسه خودم نمیتونم استراحت کنم

نمیدونم با روزه گرفتن جطور باید سرگرمش کنم

اصلا شاید بیشتر اذیت کنه

خوب شد یکنفر یه چیز متفاوت گفت همه میان میگن نهههه باید بگیررررری  بهونهسسسسسسس  خواهرت ...

عزیزم بستگی به اعتقاد داره ..شمااگثرا همهفک کردن که مقیدید ونظر صحیح رو گفتن براتون.روزه ماه رمضان واجبه....خیلی باید مهم دونست....

ولی اگه خیلی غمت نمیشه که هر جور شد که پس مارو ببخش...

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
واقعااااا یعنی شیر میدید و روزه هم میگیرید ؟ خوب سخت نیست ؟ ضعف نمیکنید؟ منم میتونم بگیرم یعنی ؟

عزیزم سختی خاص خودش داره مگه میشه بدون سختی باشه ولی خوب به این که خیالم راحته از بابت نماز وروزم راضیم

وا پسر من یه شیطونک واقعیه و منم روزه ها مو گرفتم تا حالا 

دوسالشه دقیقا

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
واااای خوش ب سعاادتت تروخدا مارو دعا کن از مستاجری نجات پیدا کنیم خدا حاجتت بده

والا ما خودمون مستاجریم😂

ولی ان شاالله هرچی خیره خدا بهت بده

یه وقت میبینی خیر تو همین مستاجریه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
من باید مدااام دنبال بچم باشم و هر دقیقه صدام میزنه که مامان بیا منو ببر تو حیاط یا خوراکی بده یا... ...

همون عین خواهرم من ؛ هرکی صلاح خودش ومیدونه ولی قطعن با روزه گرفتن شما بچتون اذیت میشه هم واسه خودتون خیلی سخت میشه  

2790
2778
2791
2779
2792