2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک (دو ساله) روزه میگیرید ؟ چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 57 پست

اره باید بگیری....دیروز زنگ زدم دفتر مرجع بابت سوالی ...رسیدم به این کهحتی که دارم شیر بچه یه سال و3ماه میدم وغذاخوره واذیت نمیشه باید روزه بشم....با دوتا یچه ...شما که شیر هم نمیذی....دلیل شرعی نیست که الان نتونی روزه بشی...از فردا بسم الله رو بگو....

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم بچش دوسالشه نمیگیره

خوب شد یکنفر یه چیز متفاوت گفت

همه میان میگن نهههه باید بگیررررری 

بهونهسسسسسسس 

خواهرتون چرا نمیگیره ؟ به نطرتون گناه نداره؟

من همه بهم میگن باید نگیری چون اذیت خواهی شد

من پسرم یسالو ۴ماهشه میگیرم.بشدت هم فضوله ولی خب شبا دیر میخوابونمش صب بیشتر بخابه مرتب هم بهش غذا و میان وعده میدم دیگه بی سختی نیست خدا قبول کنه

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

عزیزم لاغری و بچه کوچیک داشتن بهانه هست

درسته سخت تره ولی شدنیه

سحر و افطار مقوی بخور

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

بچه منم دو سالشه.منم میگیرم.از صبح تا دم افطار من همش سرپام.همش میگه اینو بده اونو میخوام.واقعا رمقی برام نمیمونه.یه ربع فقط میشینم اونم وقتی که عموم پورنگ شروع میشه.ولی خب تا حالا اگر خدا قبول کنه گرفتم

من با ۳تا بچه میگیرم البته دخترم هم روزه اولیه بچه هم شیر میدم ولی خوب غذا خوب میخوره

واقعااااا

یعنی شیر میدید و روزه هم میگیرید ؟

خوب سخت نیست ؟ ضعف نمیکنید؟

منم میتونم بگیرم یعنی ؟

عزیزم لاغری و بچه کوچیک داشتن بهانه هست درسته سخت تره ولی شدنیه سحر و افطار مقوی بخور

ولی خب بازم با مرجعت درمیون بذار اگه فکر میکنی مریض میشی

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خوب شد یکنفر یه چیز متفاوت گفت همه میان میگن نهههه باید بگیررررری  بهونهسسسسسسس  خواهرت ...

روزه رو همه تعیین نمیکنن که

از مرجع تقلید باید بپرسید 

ک البته تا اونجا ک میدونم روزتون واجب هست 

اگر بتونی جوری برنامه بریزی بخشی از تایم صبح یا ظهر بچه ات بخوابه راحت تر میتونی بگیری

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
خوب شد یکنفر یه چیز متفاوت گفت همه میان میگن نهههه باید بگیررررری  بهونهسسسسسسس  خواهرت ...

چون همش باید دنبال بچش بدوعه؛ بهش غذا بده باهاش بازی کن ؛ نه گناه نیس اونایی که میگیرین بدنشون خیلی  قویه حتمن

من پسرم پانزده ماهشه وخودمم 6ماهه باردارم....... اما تا اینجا روزه هام گرفتم هیچ مشکلی هم ندارم🤩🤩 ...

قبول باشه گلم ولی عزیزم همون خدایی که روزه رو واجب کرده گفته که یه عده نباید روزه بگیرن یکیش هم زنه بارداره.شما باید تغذیه تون تو این دوره مرتب و مقوی باشه.ان شالله بعدش روزه بگیرید.اون نی نی گناه داره تو شکم شما😍

2790
2778
2791
2779
2792