2777
2789
عنوان

ازدواج

164 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 32 سال دارم و مشکلی ندارم و یه دختر نرمالم هم قافه ام خوبه هم درس خوندم هم فعالم هم سرکارم هم خانواده خوبی دارم ولی نمیدونم چرا ازدواج مشمل داره حتی هستن از تو اقوام و دوستان که بهم نظر دارن ولی هیچ اتفاقی نمیافته دیگه خسته شدم منم دوس دارم ازدواج کنم صاحب بچه بشم وقتی میبینم من مشکلی ندارم ناراحت میشم

دیگه خسته شدم از بس دعا کردم

میدونی چرا؟ چون یه دختره ۱۶ ساله میاد بایکی ازدواج میکنه که ۲۰سال و.. از خودش بزرگتره(که البته مقصر ...

چی بگم کاش خدا یه نگاه به منم بندازه که این همه خودمو پاک نگه داشتم، حتی نمیتونم بد باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ازدواج کردی ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز