2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علومت باید 20 باشه معدل هم بالا دیگه کلا

من میان نوبتم شوم ۱۸ علومو ب یع دلایلی همیشه ۲۰ بودم😭😭😭

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

دخترااا هر کی توان مالی پایینی داره و نمیتونه هزینه زیادی واسه مشاوره انجام بده ب من خصوصی پیام بده شماره مشاوری بهتون میدم یه هفته ب صورت رایگان ب شما مشاوره میده و اگه از کارش راضی بودید تمدید میکنید هزینه مشاوره فقط ماهی50تومن اگه ی دوست هم معرفی کنید...مشاور تحصیلی

برنامه ریزی و گزارش کار شب هاا میگیره و تحلیل میکنه قوی و ضعیف بودن بهتون میگه ..روش های مطالعه هر درس رو میگه و اینکه برای هر فصل چقد وقت مطالع بذارید

نهایت ۱۸/۵ من پارسال انتخاب رشته کردم اخرین نفر تو کلاسمون معدلش۱۸/۵بود مگه اینکه پارتی چیزی داشته ...

من معدلم ۱۹.۵۰ شده میتونم؟؟

نهایی منظورتون سالانست یا اونی که میریم خرداد میدیمه؟

اونی که خرداد میدید

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻
اونی که خرداد میدید

واقعا من میان نوبتمو گند زدم ولی مطمئنم خوب میدم خرداد و یعنی مستمر تاثیر نداره پس؟؟

من معدلم ۱۹.۵۰ شده میتونم؟؟

اره بابا 

البته معدل نوبت دوم نهم از همه مهم تره ولی اگه میانگین نمره هات تو این سه سال بالای ۱۹بوده باشی راحت میتونی بری 

من ۱۹/۲۰اینا بودم اولیت ب بودم راحت رفتم

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

برا ما راهنمایی بودیم روند میکردن مثلا امتحان ترم میشدیم نورده با بیست جمع میکردن دیگه ۱۹/5  نمیزدن ۲۰ میزدن همینجور کشکش کشکی معدلمون تا نهم ۲۰ بود ولی دبیرستان واقعا پدرمون درومد رشته تجربی رفتم منم، دهم معدلم ۱۹/60 شد یازدهم ۱۸/20 دوازدهم ۱۷/80 ، کنکورشم با روزی ۶ ساعت خوندن منظم و کلی تست زدن رتبه م ۲۰ هزار شد ، سال بعدش انسانی کنکور دادم روزی پنج شیش ساعت خوندم رتبه م هزار شد، اگه عاشق و دیوونه ی درسی به شکل خستگی ناپذیر برو تجربی وگرنه بعدا به حرف من میرسی پشیمون میشی