2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم خیلی رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 23 پست
شوهره خودت نیست که بخای تحملشکنی.برواتاق

اگر مامانم اجازه بده چشم

ازاولش که اینجان تا اخرش که برن مجبورم بشینم پیششون و اخمم به صورتم نیارم که خدایی ناکرده ناراحت بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه خونه زندگی ندارن چون هرروز میبینیشون خسته شدی

عقدن هنوز نرفتن خونه خودشون ولی خواهرم کلا همیشه پیش مادر شوهرشه و کم میاد خونه ولی هروز با شوهرش از ظهر تا شب اینجان و اخر شب میرن خونه مادر شوهرش 

عقدن هنوز نرفتن خونه خودشون ولی خواهرم کلا همیشه پیش مادر شوهرشه و کم میاد خونه ولی هروز با شوهرش از ...

آهان تحمل کن گلم چندوقت دیگه راحت میشی نمیشه تو این شرایط چیزی گفت برو تو اتاقت بیرون نیا تا برن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
حالا چون از شوهر خواهرت خوشت نمیاد خواهرت چی کار کنه؟ میخوهی دیگه نیاد خونه مامان باباش ؟ 

کسی نگفت که نیاد ولی حداقل هفت روز هفته از ظهر تا شب اینجا نباشه نهایتا اخر هفته ها بیاد بعدشم هرروزم میاد بیاد....اگر مامانم بزاره برم تو اتاقم هیچ مشکلی نیست ولی نمیزاره😐

آهان تحمل کن گلم چندوقت دیگه راحت میشی نمیشه تو این شرایط چیزی گفت برو تو اتاقت بیرون نیا تا برن

یکی اینو به مامانم بگه که از اول اینکه اینا میان تا اخرش که برن حق ندارم دو دیقه جمعو ترک کنم مگر به قصد دستشویی

یکی اینو به مامانم بگه که از اول اینکه اینا میان تا اخرش که برن حق ندارم دو دیقه جمعو ترک کنم مگر به ...

چندبار به بهانه دلدرد و سردرد برو تو اتاق خودتو به خواب بزن کم کم عادت میکنن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چرا چجوریه

شوخی های بی مورد یا حتی زشت میکنه که با این که چندبار بهش غیر مستقیم رسوندم که از این شوخیا خوشم نمیاد همچنان ادامه میده،به بزرگترای جمع که مامان و بابا و بابابزرگ و مامان بزرگم باشن احترام نمیزاره و این برای منی که از بچگی هی بهم گفتن به بزرگتا احترام بزار خیلی غیر قابل تحمل و اعصاب خوردکنه